Dulceata de capsuni reteta

de lia maria in Dulceata / Gem, 10 Iun 2011 | 39372 vizualizari

COMENTARII (48)

cristinne 1

15.06.2011, 09:58

cred ca cea mai frumoasa poza la dulceata ever!
PS; ai fiert-on totusi atata de putin si..tine?? eu daca nu o fierb la foc mic minim cateva ore (anul trecut am fiert-o 6 ore), nu imi tine

divainbucatarie 1

15.06.2011, 10:37

deyutzky 1

15.06.2011, 11:35

minunata prezentare

lia maria 1

15.06.2011, 12:54

Ina, am facut si cu gelfix , dar gem de capsuni si e foarte bun si ala dar recunosc dulceata asta...intrece gemul

lia maria 1

15.06.2011, 12:55

mena
lilik
bunica va multumesc si ma bucur ca va place

lia maria 1

15.06.2011, 12:56

miuta
crysady
motanel va multumesc

lia maria 1

15.06.2011, 12:58

mihaelar cu siguranta mai gasesti capsune pe piata chiar si acuma si pot sa-ti spun ca preturile au ramas aceleasi asa ca spor la treaba ca nu este prea tarziu

lia maria 1

15.06.2011, 12:59

Dya, draga mea mult spor sa ai

lia maria 1

15.06.2011, 13:09

cristinne, cand faci dulceata, gem, chestii din astea sant mai multi factori care influenteaza reusita produsului final...nu doar timpul de fierbere ex: vasul in care se fierbe, recipienti de pastrare, locul de depozitare, temperatura, curenti de aer, etc.sant o sumedenie de factori care contribue la reusita si pastrarea produsului...sper ca nu te-am speriat sa-ti tai elanul
Multumesc foarte mult pentru aprecieri

lia maria 1

15.06.2011, 13:10

divainbucatarie
deyutzcy multumesc

Pur_si_simplu_papa_bun 1

15.06.2011, 18:30

Cred ca toti suntem fani declarati ai dulcetei de capsuni ! Sa mancam sanatosi!

Panacris 1

15.06.2011, 21:07

Oana 1

15.06.2011, 22:34

Mmm, ce bunatate! ce frumoase sunt borcanelele

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:40

aromat si frumos prezentat

simira 1

16.06.2011, 12:31

Foarte frumos si bun...cred!!Felicitari!Eu am lasat-ola fiert cam o ora si un pic si am zdrobit capsunele sa se poata unge mai bine pe paine.

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:19

superb

RuxyRux 1

17.06.2011, 18:00

Exceptional

Mitinita 1

17.06.2011, 22:12

ce culori si ce prezentare

rodica_m 1

27.06.2011, 11:22

arata foarte binee...cautand reteta pentru dulceata mi-a atras atentia reteta taa...isi pastreaza o culoare minunata...am facut si eu...si dupa fierbere si-a mai pierdut din culoarea intensa...mai e si alt secret pentru a ramane aceasta culoare si dupa fierbere? merci frumos!

poa 1

24.05.2015, 18:45

Foarte frumoasa prezentarea! Si dulceata cred ca a iesit super buna!

dantes 1

24.05.2016, 06:43

Buna!

tina58 1

24.05.2016, 08:39

Draga mea, asta nu este dulceata ci gem de capsuni. La dulceata se foloseste 1kg zahar la 1kg capsuni si se fierbe un sirop separat din zahar si putina apa iar dupa ce este legat se adauga capsunile intregi si se lasa sa fiarba pana se leaga din nou avand grija sa nu se zdrobeasca fructele. De fapt asta si este frumusetea dulcetei, sa fie fructul intreg in siropul limpede. Cum ti-am mai spus, ce ai facut tu este gem de capsuni pe care dealtfel si eu il fac de cateva zeci de ani la fel ca tine

Rahela Velicu 1

21.08.2021, 20:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de liliac