Desert pasta de zahar pentru decorat

de Rita Ilies in Dulciuri, 27 Mar 2015 | 46372 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

27.03.2015, 21:05

Geanina87 1

27.03.2015, 21:14

Adele 1

27.03.2015, 21:18

iry-gabriela 1

27.03.2015, 21:19

Imi place👍👍

Constelatialeu 1

27.03.2015, 21:21

Catalina L 1

27.03.2015, 22:46

interesant..

jolygina 1

28.03.2015, 00:37

dantes 1

28.03.2015, 08:16

Interesant!

Lau 1

28.03.2015, 08:45

Gherca Daniela 1

28.03.2015, 09:23

Panacris 1

28.03.2015, 10:43

Carmen_g 1

28.03.2015, 20:00

Trebuie incercata reteta asta!

Rita Ilies 1

28.03.2015, 20:04

Carmen, eu nu zic decât că altă rețetă nu mai încerc. Am găsit-o pe asta și e perfectă.

ElenaMihalache 1

03.03.2019, 10:58

Buna! Numele meu este Elena si vreau sa adaug o informatie: bezelele gumate mentionate mai sus se gasesc in orice supermaket, eu le cumpar de Lidl, dar,vreau sa va las o reteta de ceva asemanator , simplu, care se numeste Royal Icing sau glacé:
330 gr.zahar pudra,2 albusuri,2 lingurite se zeama de lamaie,colorant in gel daca doriti.
Se bat albusurile cu lamaia dar nu sa ajunga tare, se adauga zaharul cate putin si se bat in continuare. Iese o glazura mai tare si daca doriti o parte colorata, puneti un pic intr_un bol si gel colorat iar pentru o textura mai fluida se adauga o lingurita de apa, se amesteca, alta si tot asa pana obtineti ce doriti. Eu folosesc aceasta reteta pentru biscuitii de Craciun.
Sa aveti o zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de Zahar facuta in casa ( mai buna si economa )