Desert mucenici muntenesti

de Oana in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 8679 vizualizari

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

07.03.2016, 13:09

..vin la tine sa mananc, ce sa ma mai ostenesc eu sa fac...

reisnaor_2006 1

07.03.2016, 13:20

deliciosi

Gherca Daniela 1

07.03.2016, 14:00

-Licurici- 1

07.03.2016, 14:18

Ksenya 1

07.03.2016, 17:41

Adrian2016 1

07.03.2016, 18:18

un deliciu

CameliaR 1

07.03.2016, 23:02

Deliciosi!

Zamfira 1

08.03.2016, 08:04

MotanLaOale 1

08.03.2016, 11:32

elucubratiiculinare 1

09.03.2016, 08:22

cei mai buni

tina58 1

09.03.2016, 08:42

Sfaturi de la una mai batrana si cu mai multa experienta:
- nu puneti zaharul de la inceput pentru ca vor fierbe mai greu
-se pune in apa, la inceput, o jumatate lingurita de sare
- lamaia se curata ca un mar iar coaja intreaga se pune in oala la fiert impreuna cu mucenicii si 3-4 pliculete de zahar vanilat
- zaharul se pune cand sunt aproape fierti
- esenta de rom, nuca si scortisoara se adauga in momentul servirii pentru ca esenta de rom acreste mucenicii iar nuca si scortisoara inegresc si amarasc daca stau mai mult impreuna.

dantes 1

07.03.2018, 09:05

Buni!

Rahela Velicu 1

07.03.2018, 22:32

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face coliva