Desert Cuburi cu miere si nuca de cocos, reteta Tavalita cu miere

de cristeena20 in Prajituri, 28 Apr 2014 | 82817 vizualizari

COMENTARII (29)

Merisor 1

29.04.2014, 17:26

Tot asa am si eu reteta, cu miere

DeloraBalomirean 1

10.03.2018, 15:54

Groaznica reteta! Nici nu se specifica la ce temperatura trebuie sa fie cuptorul, daca trebuie pre-incalzit...plus ca la blat se enumera unt la ingrediente, dar in descriere se spune de margarina. Alt mare minus e ca 500g de faina e exagerat de mult. Eu am facut reteta exact ca aici si mi-a iesit blatul tare ca cimentul de la atata faina si nu a mai absorbit glazura. Multumesc ca m-ati facut sa arunc bani pe ingrediente. Succes in a mai prosti si alti oameni. Poate unii din ei va mai dau si cateva click-uri pe reclama si faceti niste banuti.

AlinaCristiana 1

18.08.2020, 22:51

Prea multa faina!!! Nu se pune atata faina,m-am luat dupa voi si am stricat prajitura,a iesit indesata si f tare. Eu am facut reteta de f multe ori,dar cu 300gr faina si a iesit moale si pufoasa.

cristeena20 1

23.08.2020, 12:57

Imi pare rau ca nu vi-a iesit. Eu asa am reteta si merue am facut-o asa-a iesit mereu foarte buna iar blatu foarte pufos. Imi cer scuze de neintelegerea cu cuptorul-era preincalzit si la 180 grade; Poate nua iesit din cauza prafului de copt sau altceva ce nu ati facut bine, Daca dumneavoastra nu vi-a iesit nu inseamna ca reteta nu e buna-cu tot repsectul. Inteleg ca sunt si alte retete-eu am imparatsit reteta mea pentru care bag mana in foc ca e buna.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita