Dakos

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2012 | 5501 vizualizari

COMENTARII (28)

sorinqashqai 1

12.03.2014, 18:53

la aceasta reteta rosiile se rad sau se blendeaza,otet nu se foloseste,paximadi (bruscheta)de multe ori nu se uda ,cand se uda ,se trece repede pe sub jetul de apa si se scutura sa nu retina multa apa,rosiile rase avand zeama,feta sau urda acrisoara fiid la baza retetei originale se sfarama intre degete ,ceapa la fel nu se foloseste.oregonul si uleiul de masline grecesc dau acea savoare aparte acestei bunatati!!!!!

sorinqashqai 1

12.03.2014, 19:01

in ori ce casa din creta gasesti aceast paximadi(http://www.zouridakis.gr/img/c/2-category.jpg

Doralinda 1

12.03.2014, 19:21

Sorin, sunt casatorita cu grec de foarte multi ani, cele mai multe retete le-am invatat de la soacra care e grecoiaca 100%, alte retete le am de la cumnate, tot grecoiace 100%, adica, fara suparare, te crezi mai grec decat ele?! Si pana la urma, daca esti in Grecia, stii foarte bine ca retetele variaza de la zona la zona! Informeaza-te inainte de a-mi da lectii te rog frumos, sau daca vrei, mai bine publica varianta ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]