Cum se face pasta de zahar

de adnia in Dulciuri, 30 Ian 2013 | 15578 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

30.01.2013, 19:57

Tot am zis ca o sa incerc macar o data dar nu am avut curaj si in plus e putin cam greu pentru mine..Dar trebuie neaparat ulei de palmier?

Merisor 1

30.01.2013, 19:57

Super, eu de-asta nu am facut niciodata

adnia 1

30.01.2013, 20:02

Rocsi,exista si alte variante, fara ulei de palmier, dar te chinuie mai mult! se usuca pasta in cateva secunde, iar daca ai de facut o foaie mai mare, crapa urgent. eu asa m-am chinuit o noapte intreaga cu vechea reteta pt. un tort de nunta urias...pana la urma mi-a iesit, dar clar mi-am jurat ca schimb reteta. asa am ajuns la varianta asta! si e cea mai buna de pana acum!

Constelatialeu 1

30.01.2013, 20:03

Foarte interesant.Uleiul ala de palmier se gaseste la un magazin anume?

adnia 1

30.01.2013, 20:05

Meri, se comporta extraordinar, arata foarte elegant pe torturi, iar la cele de nunti si botezuri sunt excelente. pe langa faptul ca arata bine, rezista foarte bine la transport chiar si pe distante lungi si functioneaza ca un mic frigider interior, mentinand oarecum temperatura rece in interior 9pasta nu-i da voie sa se incalzeasca din interior spre exterior..invelisul de zahar e mai dur decat cel de frisca)

diaconta 1

30.01.2013, 20:11

Super
Din pacate nu prea am indemanare de a modela pasta

T I M E A 1

30.01.2013, 20:13

ulei de palmier se gaseste in orice hypermarket: carrefour, kaufland, metro etc. E bun si pt prajit

adnia 1

30.01.2013, 20:17

da, asa e, Timi!

MotanLaOale 1

30.01.2013, 20:33

Lau 1

30.01.2013, 21:18

Bya Ralu 1

30.01.2013, 21:28

bucatarimcudiana 1

31.01.2013, 10:08

foarte buna reteta, dar eu nu imi dau seama unde ai pus amidonul

adnia 1

31.01.2013, 18:00

la un loc cu zaharul...l-am incorporat pe tot in pasta.

diana_k 1

02.02.2013, 21:07

frumos explicat, felicitari pentru rabdare

simona72 1

18.03.2013, 12:53

felicitari, eu am incercat o singura data si am renuntat, dar daca voi avea nevoie cu siguranta o voi incerca pe a ta

adnia 1

22.03.2013, 19:35

daca te hotarasti, sa-mi spui si mie cum iti iese!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]