Covrigei crocanti de post

de Ina in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 14661 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

18.03.2017, 20:59

Rontai si eu

Ina 1

18.03.2017, 21:00

Te rog

Rocsi 1

18.03.2017, 21:03

Sunt buni oricand si la orice ora!

Ina 1

18.03.2017, 21:05

Sunt foarte buni!

Andra_Constantinescu 1

18.03.2017, 21:30

Foarte buni! Am si eu o forma in genul asta, dar ies cam subtiri covrigeii si am renuntat sa o mai folosesc pt ca mi-ar lua o vesnicie sa ii fac

MotanLaOale 1

18.03.2017, 21:30

buni buni

Ina 1

18.03.2017, 21:36

Ies subtiri doar daca intinzi prea mult aluatul . La final chiar ma saturasem sa fac si am lasat aluatul de cca 1 cm. Vreau sa zic ca mi-au crescut la copt precum saratelele, in straturi . Chiar ma gandeam la pogacelele Cristinei ))

Rahela Velicu 1

18.03.2017, 21:48

CameliaR 1

18.03.2017, 21:56

Super buni!

Ina 1

18.03.2017, 21:59

Va multumesc!

Valclaudia 1

19.03.2017, 06:24

Cum sunt covrigeii a doua zi? Nu se intaresc? Arata foarte bine!

Ina 1

19.03.2017, 08:23

Claudia, acum am gustat unul. Sunt crocanti, dar se sparg destul de usor, nu-ti rupi dintii. Imi plac, sunt mai buni decat cei de Buzau

Gherca Daniela 1

19.03.2017, 08:45

mirela0911 1

19.03.2017, 10:36

Super arată! Și cred ca-s delicioși!

dantes 1

19.03.2017, 11:04

Buni!

oanapl 1

19.03.2017, 13:21

Deliciosi!

laura_n 1

19.03.2017, 20:12

Ce idee faina!

loredanaaa 1

19.03.2017, 20:59

Ce bine arata

mihaelar63 1

19.03.2017, 23:22

Vreau sa-l gust pe ,, Bucataras'' :S

Ina 1

20.03.2017, 21:01

Miha, l-am mancat eu pe tot )))))))

Ina 1

20.03.2017, 21:01

Va multumesc

NycoletaUsurelu 1

23.03.2017, 07:32

Foarte buni ii ador

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si ciuperci de post