Copilaria intr-o farfurie: Colarezi

de Brindusa in Mancare copii, 5 Mar 2011 | 9226 vizualizari

COMENTARII (12)

DIANA B 1

05.03.2011, 14:30

cismaru_nicoleta 1

05.03.2011, 14:53

La noi se numesc tocmagei,si reteta originala e cu apa in loc de lapte,desi desigur asa sunt muuuuult mai buni...
Si ce frumos i-ai numit

Brindusa 1

05.03.2011, 15:00

Nicoleta, eu cu apa n-am mancat. Mama ii facea numai cu lape. Se mai numesc si frecatei sau razalai. Toate in functie de regiunea unde sunt facuti. Dar, in mare, e aceeasi reteta.

mena29 1

05.03.2011, 15:08

RuxyRux 1

05.03.2011, 15:10

Cum pot fi oare altfel decat minunati cu aceasta aroma de vis a copilariei?

Mitinita 1

05.03.2011, 16:52

am auzit si eu de razalai dar sa stii ca n-am mancat

Lau 1

05.03.2011, 19:12

superb

MIUTA 1

06.03.2011, 00:39

Wooou ce pofta mi-ai facut tare bun

LUK 1

06.03.2011, 15:27

pe l anoi i se spune resel..si e intr adevar un desert al copilariei mele

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:14

buni buni

elena1988 1

07.03.2011, 17:36

am si eu forme

ioanalf 1

20.04.2011, 22:02

mancarea copilariei mele!bunica mea materna mi o pregatea mereu...si mi o servea pe frunza de nuc
scuza madar mi a venit nostalgia nu cred ca o sa mai mananc vreodata chiar daca mi ar placea....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu orez si capsuni