Ciorba de pastai uscate cu afumatura

de Sylvia in Ciorbe, 17 Sep 2010 | 17781 vizualizari

COMENTARII (31)

Sylvia 1

21.09.2010, 18:12

Marieta sigur ca mereg am mancat si asa , e tare buna

Sylvia 1

21.09.2010, 18:13

Oswaldandrei sunt de origine din judetul Bistrita-Nasaud dar am vazut ca se foloseste in multe parti ale tarii, ce zici tu cu afumatul ei la fum de carne suna minunat imi si imaginez ce gust ii da.

Sylvia 1

21.09.2010, 18:14

Miuta, Nicolae , Laly va multumesc mult

Sylvia 1

21.09.2010, 18:15

Corina frumoase vremuri, eu stiu de aceste sezatori doar din povestile bunicii era foarte frumos cred si o socializare sanatoasa. Ma bucur sa vad ca sunt oameni carora le e drag si trecutul am vazut ca in Bucuresti incep sa se deschida localuri cu mancare traditionala ....viitorul suna bine

Sylvia 1

21.09.2010, 18:16

Adinacarla esti tu foarte draguta v-as aduna pe toti bucatrasii dragi la un ceaun imens de ciorba de pastai uscate

Cris2711 1

09.04.2011, 16:18

cat de buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]