Ciorba de fasole uscata cu carnat afumat

de babi5 in Ciorbe, 30 Aug 2013 | 9782 vizualizari

COMENTARII (43)

babi5 1

30.08.2013, 17:47

Lavinia

babi5 1

30.08.2013, 17:48

karla

FlaviaD 1

30.08.2013, 18:42

Foarte buna ciorbita. Si servita cu ardei iute, e o nebunie

Dya Daniela Andrei 1

30.08.2013, 19:42

Eu as pune si o bucata de praz pe langa ardeiul iute! Imi place rece, simpla, sau cu ciolan afumat de porc

xana 1

30.08.2013, 19:52

Ce bunut!!!

ralu_ca 1

30.08.2013, 20:09

gustoasa

Rocsi 1

30.08.2013, 20:18

Ciorba de fasole nu refuz niciodata pentru ca imi place foarte mult!!!

babi5 1

30.08.2013, 21:31

Xana

babi5 1

30.08.2013, 21:32

ralu_ca te pupa Babi si-ti multumesc pe unde umbli ca nu te-am mai vazut pe aici de multicel

babi5 1

30.08.2013, 21:33

FlaviaD chiar a fost o nebunie o cratita de 4 l. sa terminat

Cris2711 1

30.08.2013, 21:35

asa o ciorba se mananca tare repede

babi5 1

30.08.2013, 21:36

Dya draga lui Babi eu de obicei pun praz dar la-m terminat ieri am mai avut o bucata si la-m pus in ghiveci ..prazul da un gust aparte ciorbelor si este bun si ca atare

babi5 1

30.08.2013, 21:37

Rocsi te pupa Babi te potrivesti ;la gusturi cu mine

babi5 1

30.08.2013, 21:38

Crisulina da chiar s-a mincat neasteptat de repede

tanyapatap 1

30.08.2013, 23:18

babi5 1

31.08.2013, 07:52

tanyaptaap multumesc

diaconta 1

01.09.2013, 16:27

buna ciorbita

babi5 1

01.09.2013, 22:42

Buna tare diaconta :

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]