Ciorba cu burta si legume - Reteta cu nr. 600 !

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Iul 2014 | 8201 vizualizari

COMENTARII (38)

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:24

Multumesc Lubita Tocmai de aceia nu i-am zis- de burta - ci cu burta si legume . Regulile sunt facute sa se incalce

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:37

Simona fara modestie iti spun ca-mi plac grozav cele preparate de mine . Am avut ocazie sa observ si procedeul clasic chiar la bucatari meseriasi

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:38

Rocsi iti multumesc dar harnicuta esti chiar tu

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:39

Babi iti spun ca si Diei . Ce preparata de mine ai reusi sa o gusti , toata

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:42

Elena cine stie , stie

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:44

Multumesc Buni Ce este sigur , ca de ciorbe nu ma las

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:44

Multumesc Motan

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:45

Cristina , familia cere , asa ca vrand , ne-vrand vor fi

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:46

Bya pentru tine am rezerva nu una ci doua portii . Prietenii stiu de ce )

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:47

Delia , corinuta , va multumesc

Sylvia 1

28.07.2014, 18:24

bravoooo la mai multe retete minunate cum sunt toate retetele tale

gaby_duceag 1

28.07.2014, 21:21

Felicitari Mihaela! pentru toata munca ta.
Gatesti grozav, Cezar s-ar abona fara sa stea pe ganduri la masa ta )

dantes 1

29.07.2014, 11:10

Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta