Ciocolata de casa cu nuci

de Miha in Dulciuri, 28 Oct 2009 | 20909 vizualizari

COMENTARII (31)

liana_geicu 1

28.10.2009, 11:26

Cred ca este tare buna, dar eu as fi prajit nuca! La dulciuri imi place nuca prajita (coapta).

sandytza 1

28.10.2009, 15:19

Asa Miha. Reteta original de ciocolata nu toate amestecaturile. Exact asa o fac si eu. Iar despre nuca e o idee buna sa fie prajita

ramo_cata 1

28.10.2009, 17:18

nu am facut niciodata dar am sa incerc..arata f bine

ANCA 1

28.10.2009, 18:29

..e singurul site pe care merge calculatorul meu, din 2 in 2...Miha, ai primit mesaj de la mine?

Miha 1

28.10.2009, 19:38

Da, buna ideea cu nuca prajita. Voi incerca data viitoare!

Miha 1

28.10.2009, 19:38

Anca, azi n-am primit nici un mesaj. Am primit unul ieri de vreo 3 ori si ti-am raspuns.

Mihaela 1

28.10.2009, 20:51

si mie imi place de mor ciocolata de casa.. yummy..

ionix 1

30.10.2009, 08:10

off, ciocolata asta imi aduce aminte de copilarie... matusica mea imi facea ciocolata in genul asta...

Miha 1

30.10.2009, 17:14

Ce fel de lapte praf ai folosit Alina?

Michelle 1

01.11.2009, 17:34

Valentina 1

21.01.2010, 21:57

Vreau sa fac si eu maine..Ce fel de lapte trebuie folosit?

Miha 1

21.01.2010, 22:25

De la Dr Oetcher sau Raraul.

Valentina 1

22.01.2010, 13:42

Multumesc, am luat de la Dr Oetker...Intru mai tarziu sa-ti zic cum a iesit...Acum calculez cantitatile, ca laptele praf e in punga de 380 g si o sa fac cu toata cantitatea..

Valentina 1

22.01.2010, 14:30

Bestiala!!!! Nici n-am rabdare sa o las prea mult la rece....

Miha 1

22.01.2010, 14:37

Super! Ma bucur tare mult ca-ti place!

gaby_duceag 1

22.01.2010, 15:02

acu' as vrea!acu' acu'

Valentina 1

22.01.2010, 15:23

Pregateste-te, ca-ti trimit!!

krinakrina 1

05.10.2010, 11:02

Mie mi-a iesit moale, nu am putut s-o tai. De ce?

Miha 1

05.10.2010, 11:36

Krina, ce fel de lapte praf ai folosit?

krinakrina 1

06.10.2010, 17:50

Dr Oetker lapte praf integral 26% grasime

Miha 1

06.10.2010, 18:05

Krina, dupa ce se termina de incorporat laptele, inainte de a pune nucile, compozitia este moale intr-adevar. Dar pana o termini de intins in tava si cand deja s-a racit putin este intarita bine. Dupa ce s-a racit de-a binelea, este tare de-ti trebuie un cutit bine ascutit sa o poti portiona.
Poate ma ajuti si-mi dai mai multe detalii, nu-mi dau seama de ce nu ti-a iesit, daca ai respectat reteta.

krinakrina 1

08.10.2010, 09:54

Am respectat toate cantitatile, cred ca singurul lucru pe care l-as fi putut face era sa las sa scada mai mult siropul de zahar.

Miha 1

08.10.2010, 10:14

Krina, siropul trebuie fiert asa cum am zis in reteta "pana se aduna spuma deasupra si siropul curge mai grosut din lingura." Cand bagi lingura si o scoti din sirop va ramane ca o pelicula foarte subtire pe lingura.
Daca se intampla, din diverse motive, sa nu fierbi suficient siropul, poti mari putin cantitatea de lapte praf. Nu e nici un bai. Compozitia finala, cat inca este calda, tre sa fie moale, dar daca iei putina compozitie in mana sa o poti modela, sa faci o biluta.
Am facut toate comparatiile posibile nu stiu daca m-am facut inteleasa. Dar daca mai ai nelamuriri, cu drag voi incerca sa-ti raspund.

krinakrina 1

08.10.2010, 11:08

Oricum a iesit delicioasa, s-a terminat urgent. As fi vrut sa iasa mai multa si mai putin concentrata, ai idee ce as putea sa-i fac sa nu fie asa dulce si mai "buretoasa"?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]