Chiroşte aka colţunaşi

de ionix in Prajituri, 23 Mar 2010 | 19512 vizualizari

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2010, 21:52

am mancat si eu o sg data asa ceva, aveam o colega basarabeanca si facea coltunasi, foarte buni

ionix 1

23.03.2010, 22:01

deci se face si peste Prut ... bunica mea e din jud Suceava... daca nu e branza de burduf se foloseste branza iute... nu stiu cum se numeste exact

Teo 1

23.03.2010, 22:03

mirosul placut a ajuns si la mine! bravo!

ionix 1

23.03.2010, 22:04

Teo, am stiut cu ce sa te ademenesc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]