Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)

de rivka in Vita, 14 Mar 2010 | 7446 vizualizari

COMENTARII (20)

ela 1

14.03.2010, 21:41

hei,eu tocmai am mancat pranzul in urma cu o ora dar as manca si cina ta

rivka 1

14.03.2010, 21:44

haha mai sunt ceva chiftele...

pt sotii care bazaie pana e gata mancarea sunt buni cartofii astia cu forme de inimi ca se pot resturile praji imediat ...

rivka 1

14.03.2010, 21:45

ela cred ca tu numesti pranz ce eu numesc cina
la mine pranzul e la 12.30 sau 1 cand mananc ce-mi pica in mana.(de obicei sandwichuri sau supa)

Bucataras 1

14.03.2010, 21:59

ce mishtoooo ai taiat cartofii ... forme speciale?

rivka 1

14.03.2010, 22:00

nuuuuuuu, cu formele de fursecuri!
am vazut la nadine aici pe site si mi-a placut si mie.
ii tai felii mai grosute si apoi apesi forma de fursec si se taie asa.
resturile ce-ti raman(marginile) nu ii arunci normal, ii poti praji sau pune si resturile in tava acolo impreuna.

ela 1

14.03.2010, 22:02

chiar mi-am cumparat niste forme de astea,mai sa ii dau sotului meu cartofi in forme de astea ce-o zice?

rivka 1

14.03.2010, 22:04

sunt incantata de chestiile astea ca asa nici nu-ti trebuie sa mananci mult, 3 inimioare si de sunt prajite in ulei si iti ajunge ca sunt frumoase .
haha ela ce zice, ce zice....poate crede ca esti indragostita mai stii

Miha 1

14.03.2010, 22:07

Super Rivka. Bravo!

rivka 1

14.03.2010, 22:09

cred ca remarci miha ca mi-am cumparat si eu rozmarin! (de la tine am invatat).
imi place mult cum miroase cand e la cuptor toata casa miroase de la el si sus urca mirosul...nu credeam ca e un condiment asa puternic dar imi place!

Rocsi 1

14.03.2010, 22:27

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:24

gustoasa reteta cu rozmarin , chiftele n-am facut cu el , am sa o incerc si eu cat despre soti - nu stiti undeva forme sa decupam cartofii tip minge de fotbal ?

ela 1

15.03.2010, 00:39

barbatii astia ar manca fotbal pe paine dimineata,la pranz si searaau sa nu ma auda bucataras

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:48

buna dimineata ela

nadina73 1

15.03.2010, 01:35

multumesc mult rivka esti tare dulce,dar sa sti ca arat grozav de bine ,eu sant tare fericita cand vad ca incercati retele facute de mine(si eu ma inspir dupa altele retete )
bravo felicitari

nadina73 1

15.03.2010, 01:37

vezi rivka am uita sa specific la cartofi cu figurine, resturile ce raman de la cartofi i puteti pune sa firba cu sare si faci un piure de cartifi,mai pui o carnita ceva si e gata si ai si pe ziua urmatoare ce zici nu e bina ideea?

silvi0ara 1

15.03.2010, 09:59

Foarte frumos.

ionix 1

22.03.2010, 17:54

superb... mai Rivka, ti-ai "tras" pantofi noi?

Sylvia 1

30.03.2010, 11:47

Super arata Rivka si eu fac cartofi prajiti toate formele si exact cum zicea Nadina resturile le fac piure nota maxima de la mine.

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:43

foarte frumoasa cina!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin