Cas la borcan

de gaby_duceag in Conserve, 15 Iun 2012 | 29747 vizualizari

COMENTARII (34)

alinutzika 1

15.06.2012, 15:46

e buna ideea, daca zici ca nu se strica!

mena29 1

15.06.2012, 15:55

Diana,sunt total de acord cu tine

mihaelar63 1

15.06.2012, 17:00

O. K . am inregistrat procedura
Este o binecuvantare ca putem beneficia si de produse ,, curate ''

laura_n 1

15.06.2012, 17:15

ce bun este, asa face si mama mea! este o nebunie !

mamaieelena 1

16.06.2012, 11:13

imi place o sa vin la tine sa iau si eu cas ca eu nu am de unde????

gaby_duceag 1

16.06.2012, 12:46

mai, aici se gaseste toata vara, dar niciunul nu e la fel de bun ca cel facut primavara. eu vreau sa pun si-n scoarta de copac, e o nebunie!!!

Sim0na 1

16.06.2012, 21:35

N-am mancat niciodata casul facut asa.. deci, am trecut reteta la favorit! Lapte de vaca am.. de oaie am, deci.. tre sa ma pun pe treaba! Sau s-o pacalesc pe soacramea

Irina 1

21.02.2013, 16:50

Mama, ce mi-e dor de un cas framantat, cu o mamaliguta fierbinte peste el... Ai mei il framanta cu sare si il pun intr-o folie de plastic si il ruleaza, apoi il pastreaza in congelator, pana dam noi o fuga acasa.

Constelatialeu 1

20.06.2013, 06:49

Peste ce bunatate am dat.Ma urc in tren si vin la tine....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]