Cartofi umpluti cu carne tocata

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 12557 vizualizari

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

30.04.2014, 23:00

ce idee faina

MOKUSKA 1

30.04.2014, 23:11

Merisor 1

30.04.2014, 23:16

Ce buni!

MOKUSKA 1

30.04.2014, 23:43

Multumesc Merisor

dantes 1

01.05.2014, 07:53

foarte buni!

MOKUSKA 1

01.05.2014, 09:21

Multumesc

gaby_duceag 1

01.05.2014, 12:26

ce-mi place!!

MOKUSKA 1

01.05.2014, 15:13

Merci mult

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:02

Rocsi 1

01.05.2014, 21:37

Ce reteta faina

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:37

MOKUSKA 1

02.05.2014, 18:35

Lia_ 1

12.05.2014, 14:03

ce idee mi-ai dat cu fiertul cartofilor. eu n-am mai preparat un fel numit dolma tocmai pt ca foarte greu se scobesc cartofii cruzi si ai mei, din toata dolma pe astia ii alegeau. sa incerc sa ii fierb pe jumatate, poate ca asa imi va fi mai usor dar mi-e ca se vor sfarama pana se gateste restul de legume umplute. f buna varianta asta, pun in favo

MOKUSKA 1

12.05.2014, 16:10

Merci Lia! .Sa ii fierbi in coaja, dar nu de tot, doar pana intra furculita in ei, pentru ca in cuptor se vor ma coace.

anca2311 1

20.05.2014, 12:20

eu i-am facut! deliciosi!

MOKUSKA 1

20.05.2014, 12:33

merci Anca!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]