Cartofi noi cu branza, la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 4664 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.06.2016, 21:09

Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:14

Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....

Rocsi 1

09.06.2016, 21:27

))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))

Bya Ralu 1

09.06.2016, 21:30

)

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:37

Parmezanul il mancam la desert...

Bunica 1

09.06.2016, 21:59

Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:14

Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...

diaconta 1

09.06.2016, 22:26

Si de carne nu zici nimic? ))

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:26

Die, aia se mananca in liniste nu se zice...

MotanLaOale 1

09.06.2016, 22:54

bun bun

CameliaR 1

09.06.2016, 23:19

Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!

mihaelar63 1

09.06.2016, 23:33

Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii

Constelatialeu 1

10.06.2016, 00:00

Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....

stefy_a 1

10.06.2016, 06:58

deliciosi!

Gherca Daniela 1

10.06.2016, 08:19

buni!

AndrutzaP 1

10.06.2016, 09:12

- Andreea - 1

12.06.2016, 12:04

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu broccoli si telemea, la cuptor