Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 4916 vizualizari
Rocsi 1
Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie
Constelatialeu 1
Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....
))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))
Bya Ralu 1
)
Parmezanul il mancam la desert...
Bunica 1
Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!
Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...
diaconta 1
Si de carne nu zici nimic? ))
Die, aia se mananca in liniste nu se zice...
MotanLaOale 1
bun bun
CameliaR 1
Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!
mihaelar63 1
Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii
Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....
stefy_a 1
deliciosi!
Gherca Daniela 1
buni!
AndrutzaP 1
- Andreea - 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
pe 09.10 la 23:37
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!