Cartofi la tava

de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2009 | 13873 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

13.06.2009, 23:52

Multumesc Alina!

Miha 1

08.08.2009, 23:24

Ma bucur tare mult ca reteta asta starneste pasiuni. Foarte frumos!

Miha 1

02.10.2009, 17:59

Nu are nimic...Poate chiar va fi mai bun!

rivka 1

02.10.2009, 19:23

buni si eu fac des dar eu ii fierb in coaja inainte...apoi la cuptor cu unt etc.
fac si eu maine ca si mie imi plac foaaarte mult cartofii, sub orice forma, prajiti, fierti, la cuptor, puree...

Swanheart 1

16.10.2009, 12:58

Si eu ii fierb inainte in coaja, si dupa aceea ii pun intr-un vas yena uns cu unt, insa pun si oua fierte si taiate rondele, pe langa smantana, si in mai multe straturi. Asta cred insa ca e o alta reteta, avand in vedere ca se pun cartofii in tava, pe un singur strat. Am sa incerc sa o fac, imi place enorm combinatia cartof - ou fiert- smantana. Are ceva daca nu sunt chiar noi cartofii?

Miha 1

16.10.2009, 13:28

Se pot face cu orice fel de cartofi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval