Budinca de caramel

de La Ancuta in Dulciuri, 8 Sep 2011 | 5275 vizualizari

COMENTARII (25)

Laly 1

08.09.2011, 22:49

Vin si eu la o cupa

RuxyRux 1

08.09.2011, 23:20

Excelent Ancuta...imi place mult

Mitinita 1

09.09.2011, 00:38

super cred ca o sa o execut si eu

Xandrinne 1

09.09.2011, 08:18

Arata foarte bine!

jolygina 1

09.09.2011, 08:58

gustos

DIANA B 1

09.09.2011, 08:59

Ancuta , asa fix-pix, mai daaaaaaaaaaaaa ... o idee si ptr altfel de budinca , sa nu necesite caramelizarea zaharului ... stii tu

Anamaria7 1

09.09.2011, 09:24

hiiiihiiii ) si eu vreau din fix-pix

gaby_gabytza 1

09.09.2011, 09:34

delicioasa

Rocsi 1

09.09.2011, 10:41

sigur o voi testa

Lau 1

09.09.2011, 10:45

buna

LUK 1

09.09.2011, 11:11

delicioasa

alinutzika 1

09.09.2011, 13:41

ce buna e

MotanLaOale 1

09.09.2011, 13:52

La Ancuta 1

09.09.2011, 14:41

Va servesc cu drag. Chiar se face foarte repede si este delicioasa

La Ancuta 1

09.09.2011, 14:46

Rocsi sper sa iti placa

La Ancuta 1

09.09.2011, 14:46

Diana aici ai o alta varianta fara zahar caramelizat
http://mayas-esprit.blogspot.com/2011/04/budinca-de-cocos.html

kamy 1

09.09.2011, 15:38

daca tu zici...sigur e buna

adry88 1

09.09.2011, 15:52

o bunatate

La Ancuta 1

09.09.2011, 22:16

kamy pe unde ai umblat?

La Ancuta 1

09.09.2011, 22:16

Multumesc Ed

diaconta 1

09.09.2011, 22:19

adica un fel de "well come back" pentru mine

La Ancuta 1

09.09.2011, 23:43

Sigur Dia.

mamaieelena 1

14.09.2011, 16:30

buna rau

La Ancuta 1

14.09.2011, 23:06

Multumesc Elena

Ligia Bxl 1

21.09.2011, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]