Budinca aperitiv, cu piept de pui, ciuperci si tortelloni

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2015 | 8372 vizualizari

COMENTARII (37)

Valclaudia 1

26.11.2015, 17:28

ce rasfat pe baietii tai! Ce papa buuuun...

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Multumesc, Val!

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Buni

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:00

Wowwwwwwwww! Ce bine si buuuuna arata!!!!Si cata munca! Grozava budinca ta Merisorule drag!

Merisor 1

26.11.2015, 21:11

Ruxule, nu e munca mai multa decat la o mancare obisnuita Multzu mult de aprecieri! ><

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:15

Eu zic ca este Merisor...ca doar nu se bate din palme )) Numai noi stim care stam zilnic cate 3 sau 4 ore in bucatarie

Rocsi 1

26.11.2015, 21:18

Aspectoasa si consistenta budinca ta!

mihaelar63 1

26.11.2015, 23:13

Vreu sa fiu si eu criticul tau ) Arata prea bine si doresc sa ma conving

miki_a 1

27.11.2015, 13:46

Foarte buna si frumoasa!

Andra_Constantinescu 1

27.11.2015, 14:35

Buna!

Adi 1

27.11.2015, 20:21

Foarte buna!

Panacris 1

28.11.2015, 13:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]