Briose cu topping de branza

de cccris in Prajituri, 25 Feb 2010 | 5841 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

25.02.2010, 23:25

Foarte frumoase!

Teo 1

25.02.2010, 23:40

sunt coapte direct pe gratar?f. frumoase!

cccris 1

25.02.2010, 23:48

nu pe gratar, in tava pt briose, doar ca am pus hirtie sa nu fac mizerie

Oana 1

26.02.2010, 00:08

Mmm, ce bune trebuie sa fie!! Super arata!

Anastasia 1

26.02.2010, 00:20

neam neam

Michelle 1

26.02.2010, 00:48

superbe

danygospodina 1

26.02.2010, 09:59

Ce frumos le-ai decorat!

madi_marin 1

26.02.2010, 10:55

foarte frumos arata....mie imi plac foarte mult.... pentru ca nu mi-am luat pana acum o forma de briose ...imi cumpar ,,madlene,,...parca asa se numesc...si nu ma mai satur de ele....

cccris 1

26.02.2010, 11:05

au mai multe denumiri, gustul poate fi demential. Sint si usor de facut.

Rocsi 1

26.02.2010, 14:00

arata super...si gustul nu se mai discuta...

epurasha2bb 1

05.03.2010, 18:22

superb arata! si treuie sa incerc si asa cu crema de branza, de obicei le fac cu fructe doar!

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Chinezoaica