Branza fondue cu usturoi copt

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2013 | 6779 vizualizari

COMENTARII (36)

T I M E A 1

01.11.2013, 22:28

Anett 1

01.11.2013, 22:53

ce bunatate!

Valclaudia 1

01.11.2013, 22:57

mamaaaaaaaaa! Lesin de pofta!

Panacris 1

02.11.2013, 10:05

Lia_ 1

03.11.2013, 09:21

fond-urile UE s-au terminat sau trimit si eu o cerere? )

anca_rm 1

04.11.2013, 15:26

am vazut-o si pe blog , salivez ..trebuie sa fac si eu

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:32

foarte gustoasa

gaby_duceag 1

09.01.2014, 14:19

as face asta da' e asa greu de facut usturoiul ala..pfuuu). nu mai bine branza cu paine ca-i mai usor?))

laura_n 1

09.01.2014, 17:01

Gabitzule, nu mai bine zici ca ai mancat deja? )

gaby_duceag 1

09.01.2014, 17:02

nu, ca-i in frigider si ma uit de doua saptamani pe net cum s-o fac))))))))))
expira,sa vezi! ))

zixceam c-o fac in seara asta apoi am zis - nu mai bine fac niste clatite? sau nu mai bine fac orez cu lapte?
nah..cum sa ma hotarasc?))

bianca92 1

28.04.2014, 17:13

am mancat odata asa ceva la niste prieteni si mi-a placut foarte mult. De atunci ma tot gandesc cum sa fac i eu si in sfarsit am gasit reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco