Boia de ardei iute

de daniela in Conserve, 28 Apr 2011 | 13592 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

28.04.2011, 10:32

interesant

Dana Cristea - pusikmea 1

28.04.2011, 10:33

bine de stiut

Mitinita 1

28.04.2011, 10:33

super...eu am acces la paprika ungureasca,dar buna ideea

RuxyRux 1

28.04.2011, 10:34

Chiar grozav!!!!!! Nu te ustura ochii?

mihaelaM 1

28.04.2011, 10:35

bunica mea face asa ceva si e mult mai sanatos decat ceea ce cumparam din comert

aziz 1

28.04.2011, 10:38

MotanLaOale 1

28.04.2011, 10:44

lilik 1

28.04.2011, 10:46

Rocsi 1

28.04.2011, 11:25

bravo..ma bucur cand vad ca cineva isi face condimentele in casa

Dya Daniela Andrei 1

28.04.2011, 11:43

super! la fel procedez si eu sunt innebunita dupa ardeiul iute,,, uneori, in anotimpul rece, ii folosesc ca atare, uscati - ii coc pe tava si ii servesc cu ciorbe. Nu spun de mirosul care nu iti da pace apoi si iti intra pana in maduva oaselor, insa placerea merita!

kamy 1

28.04.2011, 12:19

si eu faceam da de cand o am pe sabina nu mai prea folosesc

daniela 1

30.04.2011, 09:34

Ma bucur ca va place boiaua mea, am uitat sa spun ca lucrez cu manusi si nu, nu ustura deloc ochii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc