Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2017 | 4426 vizualizari

COMENTARII (15)

portiadelumina 1

17.05.2017, 17:19

E clar, din astea aş mânca. Personal aş mai fi pus un pic de mărar în compoziţie, dar e foarte bine şi aşa.

mihaelar63 1

17.05.2017, 17:24

Merg bine cu salata mea preferata

CameliaR 1

17.05.2017, 17:59

Bunica 1

17.05.2017, 18:35

Ce buneee!

Ina 1

17.05.2017, 18:42

Buneee

MotanLaOale 1

17.05.2017, 20:10

Ancutsa 1

17.05.2017, 20:20

Va multumesc frumos pentru vizita si aprecieri!

Rocsi 1

17.05.2017, 20:35

Doua pateuri calde as servi si eu!

miki_a 1

17.05.2017, 23:38

Tare bune!

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:21

dantes 1

18.05.2017, 10:23

Bune!

Ancutsa 1

18.05.2017, 12:23

Va multumesc mult!

Gherca Daniela 1

18.05.2017, 17:24

Ancutsa 1

19.05.2017, 16:38

Daniela,

kytz 1

20.05.2017, 07:31

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu smantana si muschi afumat