Aperitiv oua rosii

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 2587 vizualizari

COMENTARII (10)

oanapl 1

18.04.2017, 11:04

Rahela Velicu 1

18.04.2017, 12:56

dantes 1

18.04.2017, 16:56

Frumoase!

miki_a 1

19.04.2017, 00:17

Nici mie nu-mi plac ouăle fierte cu gălbenușurile verzi (sunt foarte înecăcioase și greu de digerat)! Iar ideea ta de vopsire e foarte bună, dar după culoarea ouălor pare ca ai folosit coji de ceapă roșie!?!

RODIMUR 1

19.04.2017, 07:08

miki_a - Da, te asigur că am folosit doar coji de ceapă galbenă, așa cum am scris mai sus. N-am ținut prea mult ouăle la vopsit și culoarea este, în realitate, puțin mai închisă decât se vede în fotografie, dar este frumoasă și naturală.

Panacris 1

19.04.2017, 16:45

Rocsi 1

19.04.2017, 19:38

Frumoase ti-au iesit ouale!

miki_a 1

20.04.2017, 09:58

Super....am să încerc și eu (facea bunica și îi ieșeau foarte frumoase, oarecum mai dungate...nu am apucat să-i aflu secretul)!

Rahela Velicu 1

20.04.2017, 12:04

Corinuta 1

20.04.2017, 12:12

Superbe sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Rossini