Adjica simpla (1)

de anisoara in Conserve, 15 Sep 2010 | 47024 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.09.2010, 10:55

Corinuta 1

16.09.2010, 11:36

Foarte buna reteta!

Anamaria7 1

16.09.2010, 11:48

Anisoara, reteta seamana cu un "ghiveci" mai simplu, asa ii spunem eu si mama (uneori poate contine si vinete sau fasole, desi atunci e deja zacusca ). Noi pregatim ceva de genul acesta pentru ciorbe si sosuri la felul 2. Suna foarte bine reteta de la numarul 1, cu mar si busuioc! multumesc, o sa o incerc si eu la iarna

nadina73 1

16.09.2010, 18:22

super

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:15

ce cos frumos..............

anisoara 1

16.09.2010, 21:55

Corina, Rosci, Nadina cu placere si va cuprind

anisoara 1

16.09.2010, 22:00

Anamaria, receta aceasta contine componente asemanatoare cu acele a giveciului, dar este cu totul altceva . Nu putem spune ca carne prajita si supa cu carne este aceiesi mancare. Da ai dreptate acest sos se poate folosi si la ciorbe , si la sarmale ceiea ce am scris la urma Dar anume receta de adjica cu mar si busuioc ii reda acel gust , care vreau sa -l redau in aceasta receta . Multumesc

anisoara 1

16.09.2010, 22:00

Medi cu placere

adry88 1

23.05.2011, 11:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume pt iarna