A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Farfalle cu ton

Postat de: stefy_a in Farfalle

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste intr-o tigaie in doua linguri ulei de masline. Se adauga tonul scurs,...Citeste continuarea

Frigarui de miel si salata asortata

Postat de: Oana in 2 Portii = 20 LEI

Taie pulpa de miel cubulete Taie ceapa rosie in cuburi si apoi pregateste frigaruile, alternand carne de miel cu ceapa si rosii cherry...Citeste continuarea

Friganele servite cu miere

Postat de: Valclaudia in Mancare copii

Feliem bagheta in rondele de 1 cm grosime. Batem ouale cu praful de sare si laptele, punem uleiul la incins in tigaie. Trecem fiecare felie de bagheta prin oul batut, apoi le asezam in tava...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: oanapl in Oaie

Pentru marinata, amesteci ingredientele de mai sus. Asezi carnea de miel intr-un vas intins si torni amestecul peste ea, apoi acoperi cu un capac sau cu o folie de plastic, astfel incat sa fie...Citeste continuarea

Friptura de iepure cu usturoi verde

Postat de: eumimi in Iepure

Mai intai spalam bine carnea de iepure sa nu mai ramana fire de par si o dam intr-un clocot. Punem apoi, carnea intr-o cratita, adaugam usturoiul tocat, pasta de tomate ( eu am folosit o pasta...Citeste continuarea

Fasole sote cu broccoli

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de post

Broccoli se spala bine, se rupe in buchetele mai mici si se pune in apa clocotita, la fiert, circa 10 minute. Ceapa se taie feliute, la fel si morcovul si se pun intr-un wok, cu ulei de...Citeste continuarea

Friptura de iepure la cuptor cu vin

Postat de: oanapl in Iepure

Speli iepurele transat si il condimentezi cu curry, rozmarin, sare, piper. Il asezi in tava si torni ulei de masline peste el si adaugi cateva frunze de dafin si usturoi taiat feliute. Torni vinul...Citeste continuarea

Ficatei in bacon la slow cooker...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Ficateii se curata, se spala si se pun intr-o strecuratoare, sa se scurga bine. Cand sunt uscati, se presara cu vegeta si piper si se ruleaza intr-o felie de bacon fiecare ficatel. Se prinde...Citeste continuarea

Fasole prajita

Postat de: ella87 in Mancaruri de post

Punem de cu seara, fasolea in apa, la inmuiat, schimbam de 2 ori apa. Dimineata, punem fasolea la fiert, la foc potrivit, cu o lingurita de inox in apa ca sa fiarba mai repede, (de la lume...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Marius_biker in Mancaruri de post

Fasolea se lasa o noapte, in apa. Se fierbe in apa cu sare. (Apa se schimba de 2 ori). Cand este gata, se arunca toata apa si fasolea se paseaza. Usturoiul se curata si se zobeste, apoi...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ciuperci in sos...

Postat de: oanapl in Ficat

Speli ficateii de pui si ii pui la fiert in apa, timp de 15-20 de minute.  Cureti, speli si toci ceapa marunt si o pui la calit intr-o cratita, in ulei incins, apoi adaugi ciupercile, foaia...Citeste continuarea

Fasole pargalita

Postat de: amalia01 in Mancaruri de post

   Fasolea o speli in cateva ape si o pui la fiert, cat sa dea un clocot ( sa fiarba 5 minute), apoi o speli bine din nou si o lasi sa fiarba la foc mic, impreuna cu ceapa, cartofii si...Citeste continuarea

Frigarui de pui la cuptor

Postat de: momo121 in Pui

 Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o curatam si o taiem rondele. Intr-un bol, asezam carnea, peste punem si ceapa, apoi condimentam cu sare, piper, ierburi uscate si...Citeste continuarea

Friptura de porc la cratita

Postat de: Reli_B in Porc

Se spala carnea, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se taie in felii ca pentru snitele, apoi se bat putin cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita de inox, se pune...Citeste continuarea

Focaccia cu masline

Postat de: stefy_a in Piine

Drojdia se amesteca cu 5 linguri de apa calduta (din cei 300 ml apa), o lingura de faina si o lingurita zahar rezultand maiaua. Aceasta se lasa 10 minute la dospit. Intr-un vas, se pune faina,...Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos de soia

Postat de: eumimi in Porc

Taiem carnea felii si o asezam in tava. Presaram deasupra usturoi pisat sau la plic, eu am folosit la plic. Presaram si oregano, tarhon, patrunjel- eu tot la plic am avut. Dupa gust, adaugam...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Valentin68 in Mancaruri de post

Mai intai, punem fasolea la hidratat in apa rece, de seara pana a doua zi. A doua zi, o punem la fiert, schimbam de doua ori apa. Dupa ce a fiert bine, fasolea se scurge si se lasa la racit....Citeste continuarea

Ficatei de pui

Postat de: AdrianaSava in Ficat

Se curata ceapa, se taie solzisori. Mie imi place cu cat mai multa ceapa, ii da un gust foarte bun. Se spala ficatelul cu apa rece. Se pune intr-o tigaie ulei, cat sa acopere baza tigaii, eu am...Citeste continuarea

Focaccia

Postat de: Ina in Piine

Punem cartoful la fiert, in apa cu putina sare. Cand furculita intra usor in cartof, oprim focul, scurgem apa si pisam cartoful. Cernem faina (chiar si de doua ori) pentru a o aerisi. Punem...Citeste continuarea

Friptura de vita cu cartofi in sos...

Postat de: Pungasa_Rogue in Vita

Se spala pulpa de vitel si se portioneaza in cinci bucati. Se pun bucatile intr-o tava mica si inalta si se presara peste ele sare, putin piper negru macinat, o lingurita de boia de ardei dulce si...Citeste continuarea

Frigarui de curcan cu legume, la grill

Postat de: privatelaura in Curcan

Carnea de curcan se taie cuburi potrivite. Se stropește cu puțin ulei și zeamă de lămâie, se asezonează cu sare, boia dulce, pudră de usturoi și se marinează la rece. Între...Citeste continuarea

Friptura de porc

Postat de: eumimi in Porc

Mai intai, taiem carnea si o punem in tava. Usturoiul il taiem marunt . Amestecam pasta de tomate cu usturoiul, apa, sare, piper si condimente dupa gust.  Adaugam sosul peste carne si...Citeste continuarea

Fasole de post sau de dulce la slow...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Mai intai, am dat intr-un clocot fasolea. Separat morcovul ras, prazul taiat rondele si ardeiul capia taiat cubulete, le-am calit cca 10 mim, am adaugat sare si piper, apoi am pus rosiile cherry...Citeste continuarea

Friptura de vita cu garnitura de...

Postat de: stefy_a in Vita

Carnea de vita se taie felii (mai grosute) si se pun la prajit, in ulei incins, pentru 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul, un pahar cu apa, foile de dafin, boabele de mustar, boabele...Citeste continuarea

Fructe de mare, cu orez si busuioc

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

Ceapa rosie, curatata si spalata, se toaca marunt. Carnaciorii se taie rondele. Se prajesc usor carnaciorii impreuna cu ceapa si se adauga orezul. Se folosesc 2 linguri de...Citeste continuarea

Foietaj cu mere

Postat de: panacris in Dulciuri

Merele se curăță de coajă, se rad, apoi se pun la călit, asezonate cu zahăr și pudra de scorțișoară, într-un vas cu fundul gros cca. 15 minute. Foietajul dezghețat se...Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi mici la...

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Amestecati toate ingredientele pentru marinata. Ungeti bine carnea si puneti-o cu tot cu marinata, intr-un sac de congelat. Inchideti sacul, apasati si amestecati lichidul uniform....Citeste continuarea

Ficatei de pui cu gnocchi de casa

Postat de: rocsi_1612 in Ficat

Gnocchi: Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem intr-o oala cu apa la fiert si putina sare. Cand sunt fierti, ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Cartofii...Citeste continuarea

Fusilli cu sos de rosii, carnati si...

Postat de: madi_marin in Fusilli

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă rondelele de cârnat şi se rumenesc împreună. Se toarnă apă sau supă de pui cam 1 cană şi jumătate....Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos de usturoi...

Postat de: oanapl in Porc

Tai carnea felii cam de grosimea unui deget si o aranjezi in tava (nu se unge tava cu ulei). Presari putina sare si piper peste carne. Pisezi usturoiul si il pui intr-un bol mic si adanc. Torni...Citeste continuarea

Fenicul la cuptor

Postat de: nadea68 in Aperitive / Garnituri

Curatam feniculul de partile exterioare, dupa care le taiem in spicuri. Punem o cratita cu apa pe foc, cand da in clocot, adaugam sare si fierbem feniculul cam 10 minute. Dupa ce s-a fiert,...Citeste continuarea

Frittata con ricotta

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Încălzim cuptorul la 180 grade C. Într-un castron, batem ouăle cu smântâna și condimentăm cu sare și piper negru proaspăt măcinat. În alt castron, amestecăm...Citeste continuarea

Frittelle di mele (Mere in aluat)

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Intr-un castron, punem oul, praf de sare, laptele si amestecam. Adaugam faina amestecata cu praf de copt. Aluatul iese destul de moale ca o crema sau aluat de clatite mai dens. Lasam deoparte 30...Citeste continuarea

Ficatei in sos de bere neagra

Postat de: privatelaura in Ficat

 Se pune la încins o tigaie, pe foc. Se adaugă o lingură zahăr și două de ulei. Se lasă să se caramelizeze, iar când s-a topit zahărul, se adaugă ceapa tăiată și 1-2...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu sos si piure

Postat de: Oana in 2 Portii = 20 LEI

Curata ficateii, spala-i bine cu apa rece si lasa-i la scurs intr-o sita. Pregateste legumele si taie ardeiul gras colorat in fasii, ceapa solzisori si usturoiul rondele. Pune uleiul la...Citeste continuarea

Fazan cu sos de vin si tagliatelle

Postat de: katty in Mancaruri cu carne

Fierbem fazanul taiat in patru, impreuna cu legumele, boabe de piper si foi de dafin pana se inmoaie carnea. Scurgem carnea. Amestecam uleiul de masline cu oregano, busuioc, sare si piper...Citeste continuarea

Friganele sau French toast

Postat de: ctlina in Dulciuri

Am folosit un rest de  Brioşă belgiană  Incepeti cu garnitura de zmeura. Intr-o tigaie, amestecati apa, zaharul si adaugati zmeura cand apa clocoteste. Presati cateva fructe...Citeste continuarea

Friptura de pui cu legume la cuptor

Postat de: eumimi in Pui

Mai intai, dam in fiert carnea de pui, nu o lasam sa fiarba bine, ci doar sa dea in clocot. Punem apoi carnea, cartofii taiati cuburi mai mari si morcovii taiati cat mai mare intr-o tava....Citeste continuarea

Foietaj cu umplutura din piept de...

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete. Il punem in uleiul incins intr-o tigaie si  amestecam usor pana incepe sa se rumeneasca. Punem spanacul usor dezghetat si amestecam usor pana scade...Citeste continuarea

Ficatei de pui

Postat de: silvianart in Ficat

Frigem ficatul pe ambele parti, il tragem de pe foc, il saram. Sosul: in blender punem cartoful, 1 lingura smantana, uleiul, usturoiul, sarea si piperul, mixam si amestecam cu restul de...Citeste continuarea

Fursecuri colorate

Postat de: caroline in Dulciuri

Scoatem din timp untul din frigider, pentru a ajunge la temperatura camerei. Punem intr-un bol, untul impreuna cu zaharul pudra si un praf de sare. Mixam totul forte bine cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Ficatei de pui inveliti in bacon

Postat de: merisor67 in Ficat

Mai întâi, curățăm ficățeii de pui, îi spălăm și îi scurgem, apoi îi fierbem în apă clocotită cu puțină sare, doar până se pătrund cam trei...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb

Postat de: Pungasa_Rogue in Ficat

Se spala ficateii de pui (se indeparteaza cu grija fierea, daca este prezenta, fara a o sparge) si se pun la fiert in apa. Se indeparteaza spuma care se formeaza deasupra apei, apoi se fierb...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor

Postat de: sufletista in Porc

Intr-o tava, adaugam uleiul de masline, adaugam carnea taiata felii. Amestecam sare, piper, coriandu, boia de ardei, ghimbirul ras prin razatoarea mica (1 feliuta am foloist) si presam peste...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu piure si sos de...

Postat de: violeta30 in Ficat

Pregatim mai intai piureul, pentru ca ficatul se face repede. Spalam ficatul si il curatam de pielite si de resturi de fiere.  Pregatim o tigaie in care punem o lingura de ulei si apoi...Citeste continuarea

Friptura de muschiulet la cuptor

Postat de: eumimi in Porc

Mai intai, transam carnea si o punem in tava. Adaugam pasta de tomate, diluata cu o cana de apa. Presaram deasupra sare, piper, ardei boia si delikat ( optional). Usturoiul il curatam, il taiem...Citeste continuarea

Ficat de porc la tigaie cu piure de...

Postat de: violeta30 in Porc

Taiem ficatul in cubulete si il lasam vreo 10-15 minute in apa rece.  Pregatim tigaia pentru prajit, in care vom adauga untura si apoi ficatul scurs de apa si acoperim cu un capac. Mai...Citeste continuarea

Frigarui pe bat, cu garnitura de...

Postat de: silvianart in Porc

Fierbem cartoful 12-15 min. Amestecam carnea tocata cu putin marar, cascavalul ras, usturoiul zdrobit, ceapa, sare, piper, chilii, busuioc si o lingurita din oul batut. Aplicam carnea pe...Citeste continuarea

Friand cu ananas

Postat de: katty in Dulciuri

Pentru crumble, amestecam cu varful degetelor toate ingredientele, pana capata aspectul unui pesmet. Topim untul si il  punem deoparte. Amestecam ingredientele uscate intr-un vas....Citeste continuarea

Fursecuri cu fructe de padure

Postat de: oanapl in Dulciuri

Intr-un vas, mixezi ouale, adaugand putin cate putin zaharul alb, zaharul brun, sarea si vanilia. Amesteci faina cu praful de copt si apoi le cerni. Untul topit il torni peste amestecul de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]