A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cheescake cu zmeura

Postat de: ianculubita in Prajituri

Se imbraca o forma de tarta cu folie alimentara. Intr-un vas se amesteca biscuitii pisati cu unt moale, se face o sfera si se da la frigider 15 minute. In acest timp se pune pe foc smantana si...Citeste continuarea

Cornulete cu bors si suc de rosii

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Punem intr-un vas incapator drojdia cu sarea si zaharul,o lichefiem. Adaugam uleiul,borsul, rosiile pasate sau bulionul iar la final faina. Vom obtine un aluat gras, usor de modelat....Citeste continuarea

Compot de prune

Postat de: robert_badica in Sirop / Compot

Se pun in fiecare borcan cate 5 prune ,se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului.Se fierbe la baine-marine! Citeste continuarea

Compot asortat

Postat de: robert_badica in Sirop / Compot

Se spala caisele si nectarinele. In borcane se pun cate 2 caise si cate o nectarina.Se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului.Se fierbe la baine-marine! Citeste continuarea

Clatite cu unt si dulceata de...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un bol punem cele doua oua,sarea,zaharul si untul moale si incepem sa amestecam bine,apoi adaugam faina si la final diluam cu apa de la ''chiveta'' (n-am avut nici lapte si nici apa minerala...Citeste continuarea

Ciocanele umplute pe pat de dovlecel

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

In tava cuptorului asezam feliutele de dovlecei pe care le saram si piperam,o felie de sunca,cate o bucata de pulpita crestata,sarata si piperata, pe care o impanam cu ciuperci,o felie de...Citeste continuarea

Clatite din aluat de negresa

Postat de: pushaa in Prajituri

Amestecam faina cu praful de copt, pudra de cacao, zaharul si sarea. Separat amestecam laptele,esenta si ueiul. Amestecam ingredientele uscate cu cele umede si batem bine aluatul de clatite...Citeste continuarea

Castraveti murati (de vara)

Postat de: Mokuska in Muraturi

Pe fundul borcanelor se aseaza marar si cimbru dupa plac. Spalam castravetii si ii asezam in borcane. Umplem borcanele cu apa, lasand deasupra putin loc liber (1-2 cm). Apa se revarsa intr-o...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde din Ardeal

Postat de: Mokuska in Supe/Ciorbe

Se curata fasolea si se rupe in bucatele. Zarzavatul, ceapa, ardeii se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun la fiert impreuna. Rosiile le oparim, le decojim, le toacam marunt si punem...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca de cocos si rahat

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, mai putin laptele care trebuie sa fie caldut. Preparam maiaua intr-un vas incapator (100 ml lapa calduta+drojdia+1 lingura zahar+un praf de...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu legume la cuptor

Postat de: papabundetot in Porc

Am dezosat cotletul de porc si l-am marinat in sos de soia,boia, curry, l-am lasat la marinat aproximativ 3 ore. Am pregatit intre timp legumele, am desfacut in buchetele potrivite ca si marime...Citeste continuarea

Cookies

Postat de: AndraAli in Prajituri

1.Se freaca untul spuma cu zaharul.Se adauga ouale unul cate unul. 2.Separat amestecam toate ingredientele solide si apoi le adaugam peste crema de unt si oua. 3.Omogenizam apoi cu o...Citeste continuarea

Chiftele la cuptor din carne de...

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Carnea se macina, usturoiul se curata, se spala si se da prin presa de usturoi, cartofii se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Toate ingredientele se pun intr-un castron, se adauga...Citeste continuarea

Ciorba de piept de pui cu legume la...

Postat de: aliliana in Ciorbe

Trebuie sa mentionez de la inceput ca pieptul de pui a fost fiert putin inainte. Incepem cu pregatirea legumelor, le curatam, spalam , tocam.  Punem apa in aparatul multicooker, sare,...Citeste continuarea

Cum se fierbe porumbul

Postat de: AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri

Cum se fierbe porumbul. Inainte de a prezenta modul de preparare tin sa precizez ca Meri a mancat doi si noi cate unul :)) Se curata porumbul de foi, se indeparteaza matasea, atat cat se poate,...Citeste continuarea

Carnaciori de pui in aluat

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

1. Drojdia se amesteca cu zaharul pana se lichefiaza, se adauga putin lapte caldut si putina faina si lasam la crescut. 2. Adaugam oul batut, sarea si resul de faina, apoi treptat laptele...Citeste continuarea

Castraveti in otet

Postat de: robert_badica in Muraturi

Punem otetul, sare, zaharul, apa si mirodeniile intr-o oala si le punem la fiert. Asezam castraveti in borcane, apoi le umplem cu amestecul de otet. Se fierb la baine-marine.   Citeste continuarea

Ciuperci pentru iarna

Postat de: robert_badica in Conserve

Ciupercile le speli, le toci si le fierbi in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert le pui la borcane si le mai fierbi odata la baine-marine.  Citeste continuarea

Cupcakes cu ananas si ciocolata

Postat de: deyutzky in Prajituri

Intr-un bol mixam untul cu zaharul pana cand compozitia devine pufoasa. Adaugam treptat ouale si faina amestecata cu praful de copt),pana cand terminam toata faina. Adaugam laptele si esenta...Citeste continuarea

Cannelloni cu pui

Postat de: postavaru in Cannelloni

Eu am taiat carnea fasii am condimentat-o si am prajit-o usor pe grill apoi am tocat-o marunt (cu cutitul). Daca va este mai usor puteti toca carnea cu masina de tocat, fara sa o prajiti....Citeste continuarea

Ciorba de cartofi si pastarnac cu...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele. Taiati morcovul rondele , ardeiul cuburi , ceapa cubulete si le caliti in putin ulei . Adugtai pastarnacul si cartofii taiate cuburi , sarati si puneti si 3-4 l...Citeste continuarea

Ciuperci umplute (la cuptor)

Postat de: Lia1 in Mancaruri de post

1. Preincalzesti cuptorul la 220grd. 2. Pregatesti tava de aragaz cea incapatoare acoperind-o cu hartie de copt, fara sa ungi nimic. 3. Speli ciupercile, le scoti coditele pe un tocator si...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de porc

Postat de: Criss in Ciorbe

Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala. Cu o paleta se aduna spuma formata, de mai multe ori pentru a ramane supa limpede si clara.  Ceapa, ardeiul, morcovii,...Citeste continuarea

Compot de nectarine

Postat de: Bunica in Sirop / Compot

Bocanele spalate ,sterilizate . Nectarinele spalate,taiate felii. Umplem borcanelecu feliile de necatrine,adaugam zaharul si apa. capacim borcanele si le punem la fiert intr-o oala cu...Citeste continuarea

Compot cu piersici decojite

Postat de: Bunica in Sirop / Compot

Pentru inceput pregatim borcanele:spalate,sterilizate. Avem nevoie de 3 borcane de 740 ml. Piersicele spalate le decojim si le taiem bucati. Umplem borcanele cu feliile  de...Citeste continuarea

Cheesecake cu coacaze rosii

Postat de: comanligia in Prajituri

Untul moale la temperatura camerei se amesteca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devine spuma. Peste se adauga galbenusurile,grisul,praful de copt, branza si zeama de lamaie,dupa care...Citeste continuarea

Cum se fierbe porumbul

Postat de: robert_badica in Mancaruri de post

Cum se fierbe porumbul. Intr-o oala se pun stiuleti de porumb decojiti si se acopera cu apa. Se lasa pana ce acestia sunt fierti si nu mai contin aceea zeama de culoare laptelui. Se servesc cu...Citeste continuarea

Cuburi delicioase cu branza

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Pentru blat: Amestecam oul cu zaharul m adaugam untul , laptele, faina cernuta cu praful de copt si macul.. Omegenizam , si rasturnam amestecul intr-o tava unsa cu unt. Punem tava in cuptorul...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu paste

Postat de: AnyCostescu in Ciorbe

Carnea se spala, se taie cubulete si o punem la calit in putin ulei. O lasam circa 5 minute apoi adaugam apa, sare, foile de dafin si lasam sa fiarba , legumele se curata, se spala si se toaca...Citeste continuarea

Chec cu lamaie

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Batem ouale intregi cu sarea, zaharul brun si zaharul vanilat. Untul il topim si il lasam putin sa se raceasca. Il adaugam peste oua si omogenizam. Radem coaja lamaiei apoi ii stoarcem sucul...Citeste continuarea

Cafeaua eschimosului

Postat de: robert_badica in Cafea

Ingheti cafeaua, o sfarami in bucatele mici si peste ea adaugi laptele, ciocolata dizolvata intr-o lingura de lapte, scortisoara si zaharul. Mixeaza totul pana ce se obtine o crema. Da-o la...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele pana ce se obtine o compozitie lichida,nu foarte moale dar nici foarte tare.Se pune cate un polonic de compozitie in tigaia antiaderenta. Se servesc cu dulceata!...Citeste continuarea

Carne de la gratar pe paine

Postat de: Iuliaj in Mancaruri cu carne

Punem lipiile în cuptorul încins la 150°C pentru 5 minute. Tăiem carnea în fâşii. Într-o tigaie încingem o lingură ulei de masile şi prăjim carne...Citeste continuarea

Cranţ cu alune

Postat de: Ina in Dulciuri

Topim  zaharul  intr-un ibric mai mare, la foc mic. Amestecam continuu pentru a nu se arde , pana se lichefiaza bine si devine maroniu ( nu trebuie sa inceapa sa iasa fum, acesta fiind...Citeste continuarea

Carnati albi cu legume la tigaie

Postat de: Valclaudia in Porc

Taiem carnatii bucati potrivite, ii crestam si ii prajim in tigaie antiaderenta, la foc potrivit pana se rumenesc dupa gust. Curatam legumele. Le spalam in apa rece, le taiem pe fiecare dupa...Citeste continuarea

Chec cu menta

Postat de: Xandrinne in Prajituri

Am spumat intai untul dupa care am adaugat treptat zaharul, si mai apoi ouale, pe rand cate unul, mixand foarte bine pentru incorporare. Am adaugat apoi faina si praful de copt, stins in lapte,...Citeste continuarea

Chiftelute cu legume (reteta video)

Postat de: farfuriavesela in Aperitive / Garnituri

Dovleceii ii radem pe razatoarea mare, presaram sare si ii lasam sa isi lase zeama, apoi ii scurgem bine. Cartofii, pastarnacul, telina, ceapa le dam pe razatoarea mica, usturoiul il facem...Citeste continuarea

Ciorba cu burta si legume - Reteta...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele . Puneti la fiert in 3-4 l apa morcovul , telina , ardeiul si ceapa tocate cuburi . In acelasi timp sarati si puneti foaia de dafin, caciulia de usturoi  si...Citeste continuarea

Cuscus si piept de porc la cuptor

Postat de: papabundetot in Porc

Pieptul de porc l-am pus de dimineata la marinat in sos de soia,otet de orez,curry,boia si anason macinat,l-am lasat sa se marineze aproximativ 4-5 ore,apoi l-am pus intr-o tava impreuna cu...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu varza si zucchini

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Pieptul de pui se pune intreg la fiert in apa cu 1 lingura de vegeta.Spuma care o lasa se ia cu o spumiera Varza se taie fasii,se pune intr-o strecuratoare,si se lasa deoparte. Morcovii se...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor, cu sos de ardei...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Pentru prepararea cartofilor, punem untul la topit, apoi ridicam vasul de pe foc si adaugam uleiul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem mai mari. Ii lasam la scurs pe un prosop...Citeste continuarea

Castraveti la otet dulci acrisori

Postat de: Bunica in Conserve

Intr-o oala de 5 l. se amesteca otetul,apa,zaharul , sarea si se pun la fiert pana dau in clocot. Castravetii se curata de codite si restul de floare ramas in varf . Se spala bine si se lasa...Citeste continuarea

Cartofi in crusta de mustar

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,circa 15 minute. Intr-un castronel se amesteca mustarul cu uleiul,punandu-se putin cate putin. Se pun...Citeste continuarea

Chiftea uriasa a la Mihaela

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Curatati , spalati si tocati marunt ceapa si ardeiul rosu . Puneti carnea intr-un bol mare . Spargeti fiecare ou separat pentru a putea verifica prospetimea . Peste carne presarati toate...Citeste continuarea

Costita de miel cu cartofi - a la...

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Spalati si portionati costita de miel . Puneti la fiert cu un pahar de apa si putin ulei  costita , ceapa tocata marunt , menta si chili . Sarati . Fierbeti carnea inabusit la foc mic...Citeste continuarea

Ciorba de fasole galbena cu os de...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Fierbeti osul de vitel 5 minute si aruncati apa . Curatati si spalati legumele . Feliati morcovii , tocati ceapa , ardeiul, rosiile, cimbrul verde  si tijele de telina . Curatati si...Citeste continuarea

Clafoutis cu mure

Postat de: gurita_ta2005 in Prajituri

Se unge o tava cu ulei. Punem murele intregi (daca sunt prea mari le taiem in doua). Intr-un castron se amesteca ouale cu zaharul, punem faina si laptele putin cate putin. Se adauga si esentele....Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: roxana_simona in Dulciuri

Intr-un bol se pun urmatoarele si se amesteca cu o lingura:faina,zaharul,praful de copt,bicarbonatul si sarea. Separat se amesteca ouale,laptele batut si untul.Se toarna compozitia peste faina...Citeste continuarea

Ciupercute cu Branza

Postat de: adellyna in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile de pamant Se rup coditele si se taie cubulete Se sfarama branza  Asezam intr-o tava ciupercile, turnam putin ulei de masline peste ele, presaram sare si piper,...Citeste continuarea

Chiftele, pur și simplu

Postat de: Ade200 in Mancaruri cu carne

Moi franzela și o storci. Cartofii curățați îi dai pe răzătoarea cu găuri mici și îi storci bine.Dai usturoiul prin presă.  Amesteci toate ingredientele și...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]