A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cotlete de miel in sos de miere cu...

Postat de: Bucataras in Oaie

 Cotletele de miel se spala rapid sub jet de apa rece si se usuca cu hirtie absorbanta de bucatarie. Din ulei de masline, usturoi tocat fin, frunze de salvie si rozmarin proaspat, piper si...Citeste continuarea

Cheese cake cu zmeura

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Amestecam pentru blat urmatoarele ingrediente: Biscuitii pudra, 1 plic vanilie, migdalele macinate, zaharul, untul si ciocolata topite si 500 gr mascarpone...framantam toate ingredientele,...Citeste continuarea

Curcan alla cacciatora

Postat de: lilik in Curcan

Punem bucatile de carne la rumenit pe toate partile apoi adaugam ceapa,telina si morcovul tocate si le innabusim circa 10 minute apoi stingem cu vinul. Cand s-a evaporat adaugam rosiile...Citeste continuarea

Cheesecake "Florin si...

Postat de: lilik in Torturi

Prima data pregatim baza din biscuiti: -punem pe foc mic ciocolata si untul iar cand sunt topite amestecam cu biscuitii rasi si putina esenta de rom.Cu compozitia obtinuta tapetam fundul unei...Citeste continuarea

Chiftelute de soia

Postat de: ianculubita in Mancaruri de post

Soia o pun intr-un vas cu apa si vegeta sa fiarba 10min,o las  sa se scurga bine; cartofii curatati,spalati,ii dau pe razatoarea mica. La fel si ceapa,usturoiul pisat; totul pus intr-un...Citeste continuarea

Cascaval umplut

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Am pus cascavalul intr-un bol sa se topeasca la microunde,l-am rasturnat pe folie alimentara pusa in trei,l-am aplatizat cu o lingura(pentru ca-i fierbinte),am pus deasupra patrunjel tocat...Citeste continuarea

Chec cu iaurt

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un castron,am amestecat cu telul,iaurtul,zahar,arome,ulei,ouale puse pe rand si faina amestecata cu praful de copt; am pus compozitia in tavile unse cu ulei si tapetate cu faina, am...Citeste continuarea

Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

Postat de: diaconta in Pui

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop,se condimenteaza.Se face un amestec din mustar,crema de branza si sosul dulce-acrisor.Se pun pulpele intr-un vas termorezistent si se ung cu amestecul de...Citeste continuarea

Creveti cu gust ... de primavara

Postat de: MVMih in Fructe de mare

Am spalat putin crevetii si i-am lasat la scurs. Am taiat cele 2 fire de ceapa verde in bucati cat mai mari cat sa pot scoate din ele pe final, usturoiul taiat patratele mici mici iar...Citeste continuarea

Crap la gratar cu sos salsa de rosii

Postat de: medioto59 in Peste

Condimentam pestele cu sare si piper.Intr-un vas amestecam vinul,zeama de lamaie,uleiul de masline, rozmarinul, cimbrul.Introducem bucatile de peste in vas si lasam la rece, la frigider circa 30...Citeste continuarea

Carne de pui in bulion

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala bine carnea dupa care se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas de yena. Se face o marinata din ulei, vinul rosu, 2 linguri bulion si putin piper macinat. Se amesteca...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu nuca de cocos

Postat de: miha in Prajituri

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa si face turturi. Untul topit si racit il incorporam usor in spuma de albusuri,...Citeste continuarea

Cartofi noi, condimentati

Postat de: alldaycooking in Mancaruri de post

Cartofii se curata si se taie felii mai mari. Se pun intr-o punga de 2-3 linguri de faina, piper, boia, rozmarin maruntit, susan si se amesteca bine toate ingredientele. Cartofii se pun in...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu cartofi si praz

Postat de: gaby_d in Supe/Ciorbe

Se spala carnea de pui. Se portioneaza in bucati micute . Se pune la fiert in apa rece. Toate legumele se curata si se spala bine bine. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul se toaca cubulete...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Punem intr-un bol ouale impreuna cu zaharul si le mixam pana se albesc si-si dubleaza volumul. Adaugam apoi laptele, zaharul, uleiul esenta de vanilie si faina. Intr-o cescuta stingem...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu nuca si cacao...

Postat de: postavaru in Dulciuri

Cum se prepara Cornuri pufoase cu nuca si cacao reteta simpla si delicioasa Amestecam drojdia cu 50 ml lapte si o lingura de zahar si lasam 10-15 minute pana creste. In vasul robotului am pus...Citeste continuarea

Clatite cu pui si ciuperci in sos...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se toaca din cutit carnea de pui foarte marunt. Se incinge uleiul si se adauga untul... se topeste usor, apoi carnea de pui, ceapa tocata si ciupercutele taiate marunt. Se soteaza cinci...Citeste continuarea

Cartofi cu rozmarin la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Cartofii ii curatam si ii spalam. ii stergem de surplusul de apa si ii taiem in 6 sau 8 bucati. luam o tava de cuptor si o ungem cu ulei. asezam cartofii acolo si ii tavalim prin acel...Citeste continuarea

Ciuperci Pleurotus pane

Postat de: Ramonica in Aperitive / Garnituri

Am spalat bine ciupercile si le-am fiert 15-20 de minute. Am batut ouale cu laptele, am adaugat faina, sare, piper si curry. Am incins ulei intr-o tigaie si am prajit pe ambele parti ciupercile...Citeste continuarea

Cozonac pufos cu cacao, nuca,...

Postat de: Oana in Prajituri

Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva masinii de paine in ordinea de mai sus si se selecteaza programul de framantat si dospit. La masina mea este programul 13 si dureaza 1h20"....Citeste continuarea

Creveti la gratar cu sote de...

Postat de: mamaieelena in Fructe de mare

Pun crevetii intr-un castron cu sos de soia si lamaie, apoi in wok si incep sa sotez brocoli dupa ce l-am spalat si taiat in buchetele, cu ulei de masline, piper, sare, sos de soia. Stergem cu o...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca

Postat de: mirela0911 in Ciorbe

Se spala bine pieptul, se taie cubulete si se pune in apa rece cu sare la fiert. Se spumeaza de fiecare data cand este cazul.  Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare. Ceapa se...Citeste continuarea

Castraveti umpluti

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Castravetele,curatat in zebra,se taie rondele groase de 2-3degete(depinde de deget),se scobeste miezul cu grija interiorul se pudreaza cu sare si se lasa cu gura in jos;intr-un bol se amesteca...Citeste continuarea

Cartofi Lyonezi

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Jumatate din cartofii fierti intregi si apoi taiati cubulete,se pun intr-un vas de yena,printre ei bucatele de branza,se condimenteaza cu sare si piper,deasupra se pune ceapa si ciupercile...Citeste continuarea

Colac cu branza, sunca si leurda

Postat de: lia in Piine

Aluatul l-am pregatit la masina de paine, am pus ingredientele in ordinea data si am setat-o pe framantare si dospire. Intre timp, am taiat jambonul in feliute cat mai subtiri. Am amestecat...Citeste continuarea

Cozonacel cu rahat

Postat de: LUK in Dulciuri

20ml lapte i-am incalzit putin(nu fierbinte) si i-am pus intr-un bol impreuna cu drojdia sa dospeasca putin..cam7-8min.Am pus untul la topit,dupa ce s-a topit l-am luat de pe foc si am adaugat...Citeste continuarea

Chec cu sirop de afine

Postat de: LUK in Prajituri

 Topim ciocolata impreuna cu 3 linguri de lapte si untul.Dupa ce s-a topit luam de pe foc si adaugam restul de lapte.Amestecam.Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul...Citeste continuarea

Ciorba de spanac de post

Postat de: carmenvlad in Ciorbe

Se alege spanacul si se spala bine sub jet de apa. Se curata si se spala toate celelalte legume. Intr-o oala se pune apa la fiert, impreuna cu ½ lingurita sare si cateva boabe de...Citeste continuarea

Ciorba de dragavei (2)

Postat de: ela in Ciorbe

Curatam morcovii,pastarnacul si ardeiul gras si ii taiem marunt.Ceapa o taiem rondele.Punem legumele in putin ulei si calim la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta de legume.Adaugam...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Zaharul si apa se pun pe foc pana se leaga bine siropul ,dupa care se trage de pe foc si se adauga untul amestecand pana se topeste. Laptele praf se amesteca cu cacaua peste care vom turna si...Citeste continuarea

Chec cu jeleu de cirese

Postat de: sufletista in Dulciuri

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana devine o spuma lucioasa, adaugam uleiul si esenta si mixam usor. Faina amestecata cu praful de copt se...Citeste continuarea

Ciorba de galuste

Postat de: sufletista in Ciorbe

Se curata pulpele si se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga zarzavatul fara patrunjel, tocate marunt, pasta de tomate, cimbru, foaia de dafin....Citeste continuarea

Cartofi cu ciuperci si boia dulce...

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Se aseaza intr-o tava sau vas termorezisten la caldura. Se stropesc cartofii cu putin ulei de masline apoi  se presara sarea, piperul,...Citeste continuarea

Chiftele din cartofi cu ciuperci de...

Postat de: mihaelab in Mancaruri de post

Cartofii ii curatam si ii dam pe razatoarea mica. Ciupercile le curatam si le taiem marunt marunt Morcovul il curatam si pe el si-l dam pe razatoarea mica. Painea inmuiata Cartofii ii strangem...Citeste continuarea

Chiftelute de vinete

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Curatam o parte din coaja vinetelor, le taiem cubulete,apoi le prajim in ulei dupa care le punem la scurs intr-o strecuratoare pana nu mai sunt asa uleioase(circa 1ora ). Facem o compozitie din...Citeste continuarea

Cartofi cu smantana

Postat de: miha in Mancaruri de legume

Cartofii se curata si se taie felii potrivit de groase. Se pun intr-un vas termorezistent si se condimenteaza dupa gust. Untul se taie cubulete si se presara peste cartofi. Punem amidonul...Citeste continuarea

Cake After Eight

Postat de: Corina33 in Torturi

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul in ploaie si se mixeaza pana se topeste. Galbenusurile se amesteca cu untul si ciocolata topite si racite, apoi se incorporeaza...Citeste continuarea

Crochete cu ghebe

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Ghebele se toaca marunt, se pun intr-un bol si se amesteca cu morcovul ras, usturoiul pisat, verdeata tocata marunt, oul si pesmetul. Se amesteca bine toate ingredientele si daca este nevoie se...Citeste continuarea

Ceafa de porc marinata la gratar

Postat de: medioto59 in Porc

Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia. Asezam bucatile de carne...Citeste continuarea

Ciorbă cu perişoare din peşte

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Ciorbe

Am scos peştele din congelator, l-am lăsat să se decongeleze, am „pescuit” cu penseta ultimele oase rămase în filé şi l-am tocat în robotul de bucătărie...Citeste continuarea

Creveti cu legume taranesti pe gratar

Postat de: horia in Fructe de mare

Se spala crevetii prin doua ape,se pun la fiert cu sare intr-o oala si se lasa pana cand capata culoarea portocalie.(cca.20-30min de cand a inceput apa sa fiarba).crevetii se pun la fiert fara a...Citeste continuarea

Curcan cu rozmarin la cuptor

Postat de: alldaycooking in Curcan

Pulpa de curcan am taiat-o (transversal), bucatile obtinute le-am asezat intr-o tava de yena. Am presarat cateva frunzulite de rozmarin, piper si ulei de masline peste carne. Inainte de a...Citeste continuarea

Cornuri umplute

Postat de: AlexJ in Aperitive / Garnituri

Nu știu exact gramajele deoarece am făcut totul după ochi , așa că nu există să fie vreun ingredient prea mult sau prea puțin. Faceți totul după pofta inimii sau după ce găsiți prin...Citeste continuarea

Chicken Fingers - (sau Piept de pui...

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până...Citeste continuarea

Coaste afumate cu cartofi copţi...

Postat de: AlexJ in Porc

1. Pregătirea coastelor este extraordinar de simplă. Coastele se spală puțin dacă considerați că sunt prea sărate. Nu le condimentați dvs. căci au destulă sare și condimente! Se taie...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu smintina...

Postat de: Bucataras in Ciorbe

 Taiati carnea in bucati si opariti-o intr-o oala cu apa clocotita, apoi scoateti-o si puneti-o la fiert impreuna cu boabele de piper si putina sare in apa rece. Dupa ce carnea nu mai...Citeste continuarea

Clatite cu branza si cacao

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu sarea. Intr-un bol punem branza cu putin lapte si zaharul.Bagam blenderul (sau un tel para) si pasam bine pana obtinem o pasta...Citeste continuarea

Ciorba cu carne de vita

Postat de: Dya in Ciorbe

Spalam carnea in apa rece (operatiunea se repeta pana cand apa ramane curata) si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma...Citeste continuarea

Cartofi natur la cuptor cu snitel

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Se curata cartofii si se spala. Se taie in 6, se aseaza in tava, se adauga untul, sunca, mararul, sare dupa gust. Se adauga o cana de apa 200 ml. Se da la cuptor,pana sunt fierti Se curata de...Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se face maiaua din drojdie, margarina, 2 linguri zahar si 2 linguri faina. Se lasa 15min, apoi se pune faina intr-un bol mai mare. Se adauga restul de zahar, sare si esenta de vanilie. Se adauga...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]