A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec de carne cu verdeturi

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Ficateii de pui bine spalati i-am pus la fiert 30 de minute cu cateva boabe de piper si o foaie dafin. Am tocat marunt ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul. Cand au fost fierti si raciti...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu mix de fructe

Postat de: Ela68 in Dulciuri

Intr-o cratita mai mare punem apa cu zaharul la fiert pana ce acesta se topeste. Adaugam praful de  sare  si untul si lasam la foc mic in jur de 2 minute pana ce acesta e complet topit....Citeste continuarea

Chec marmorat cu branzica fina

Postat de: Bia27 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare, lasand deoparte galbenusurile. Adaugam cel 7 linguri de zahar treptat si mixam pana se intareste bezeaua. Separat frecam 4...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu orez expandat

Postat de: diana_k in Prajituri

Se pregateste o tava de chec care se tapeteaza cu foaie de nylon. Foia de napolitana se taie in doua pe dimensiunile tavii de chec. Zaharul si apa se pun la fiert pana se formeaza un sirop...Citeste continuarea

Cartofi copti si pulpe la cuptor

Postat de: r3nat02006 in Pui

Pulpele se pun la fiert timp de 10 minute, timp in care se curata cartofii si se taie in sferturi. Dupa ce cartofii au fost taiati se pun intr-un bol si se amesteca cu condimentele dorite si 5 ml...Citeste continuarea

Chec la microunde

Postat de: karla in Prajituri

Intr-un caston puneti faina ,zaharul,cacaoa si praful de copt, apoi amestecati bine .Peste acel amestec adaugati oul si omogenizati. Apoi adaugati apa, uleiul si amestecati bine . Puneti...Citeste continuarea

Chiftelute cu legume

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Am decongelat dovlecelul, l-am dat la blander si l-am pus intr-o sita la scurs. Cartofii si morcovii decojiti i-am pus la fiert in apa cu putina sare, aproximativ 15 minute. Am scurs apa in...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Pieptul de pui se spală bine, se zvântă și se taie bucățele pe cât se poate aceeași mărime. Ciupercile se curăță cu o periuță sau un prosop de bucătărie, se taie un pic...Citeste continuarea

Ciorba falsa de burta ( cu ciuperci...

Postat de: Ina in Supe/Ciorbe

Ciupercile pleurotus taiate julien se pun la fiert intr-o oala cu 1-2 litri de apa  si putina sare. Dam pe razatoarea mica morcovul si pastarnacul, dupa care  calim amestecul in 2-3...Citeste continuarea

Chiftelute marinate

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Pregatim mai intai chiftelutele.Amestecam carnea cu ceapa taiata marunt,condimente ,apoi cele 2 oua si la final patrunjelul tocat.Omogenizam bine compozitia,gustam sa fie sarat,piperat si tot ce...Citeste continuarea

Ciorbita de perisoare cu amestec de...

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Ca sa merga treaba bine si repede,ne apucam sa facem perisoarele.Amestecam carnea tocata cu ceapa taiata marunt,adaugam condimentele,sare,piper,cimbru,dupa gust ( fiecare cat crede de cuviinta),...Citeste continuarea

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Mancaruri cu carne

Incingem uleiul de floarea soarelui intr-o oala, punem apoi carnea de pui, ceapa, condimentele, patrunjelul si rosiile, amestecam bine si lasam pe foc aproximativ 5 minute. Punem apoi apa cat sa...Citeste continuarea

Crumble de mere

Postat de: simona72 in Dulciuri

Intr-un vas termorezistent, eu am avut de iena, se pune 100 gr zahar la caramelizat. Dupa ce s-a caramelizat zafarul se pune esenta de vanilie si un mar curatat si dat pe razatoarea mare. Se...Citeste continuarea

Ciorba acra taraneasca

Postat de: simona72 in Ciorbe

Scarita o spalam cu apa calda, o taiem bucati si o punem la fiert cu apa in oala pt ciorba. O lasam pe foc aprox. o ora, adaugam legumele taiate ca pt ciorba, mai putin cartofii si fasolea verde...Citeste continuarea

Chiftelute de cartof cu costita si...

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai pregatim afumatura.Taiem muschiuletul bucatele si impreuna cu bucatelele de costite le asezam in vas termorezistent cu o cana de apa si 25 ml apa. Se introduce vasul la cuptorul...Citeste continuarea

Crema de zahar ars (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Dulciuri

Topiti cele 200 gr de zahr pentru caramel intr-o craticioara cu fundul gros. Lasati zaharul pe foc pana are o culoare aramie, nu foarte inchisa. Turnati caramelul in tava/cratita in care veti face...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: pittbull in Dulciuri

Turnam laptele intr-un bol .Adaugam sarea,zaharul si faina putin cite putin pina obtinem o compozitie omogena.Adaugam scortisoara si amestecam. Punem pe foc o tigaie unsa cu ulei .Cind s-a...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu costita afumata...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Mai intai portionam costita, o spalam si o punem la fiert intr-un litru de apa. Lasam pana atinge punctul de fierbere, apoi  o strecuram, clatim si o punem din nou la fiert in 3 L apa....Citeste continuarea

Chiftelute si legume la tava

Postat de: ianculubita in Curcan

Din carnea tocata amestecata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, verdeata de asemenea tocata, sare si piper facem chiftelute mici rotunde pe care le prajim in ulei si le scoatem pe servetele;...Citeste continuarea

Ciupercute

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Taiem branza in bastonase mai groase, imitand codita de la ciuperca, le punem intr-un bol, le presaram cu piper si le acoperim cu ulei; le lasam acoperite 30 minute; le scoatem, le scurgem iar pe...Citeste continuarea

Cascaval de casa

Postat de: Poliana in Aperitive / Garnituri

Reteta e chiar simpla, trebuie urmati cativa pasi, invartit de cateva ori in oala si gata! Pentru inceput punem laptele la fiert. Branza de vaci o maruntim si o punem intr-un vas incapator. Cand...Citeste continuarea

Castraveti murati

Postat de: delia64 in Muraturi

Se spala castravetii, se curata hreanul si se taie fasii . Se spala borcanele si se aseaza  pe  fundul  lor  tulpini de marar , o crenguta de cimbru , foi de dafin  ....Citeste continuarea

Chec pufos din albusuri cu gem de...

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Se incinge cuptorul la 160°. Atentie! Albusurile trebuie sa fie aproape la temperatura camerei pentru a-si mari volumul si a se obtine un chec pufos. Albusurile se bat tare cu un...Citeste continuarea

Cornulete fragede

Postat de: amayrya in Prajituri

Se amesteca untura cu borsul, se adauga faina si esenta de vanilie. Coca obtinuta se lasa la frigider 6 ore. Ulterior se intind bucati din coca, se taie sub diferite forme, in mijloc se adauga...Citeste continuarea

Chiftelute cu sunca si masline

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Amestecam carnea tocata cu sunca tocata marunt. Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le tocam marunt si adaugam la carne. Mai adaugam un ou, sare, piper si pesmet. Formam mici bilute de carne in...Citeste continuarea

Cuib de viespi

Postat de: panacris in Dulciuri

Se frământă un aluat de cozonac din toate ingredientele și se lasă la dospit (eu, recunosc, că m-am lăsat ajutata de " Maricica", mașina de pâine :D). Laptele de la...Citeste continuarea

Cartofi gratinati la cuptor

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se pun la fiert cu coaja.Dupa ce constatam ca sunt fierti 90 % scurgem apa si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii taiem rondele. Intr-un vas punem ouale si le batem cu...Citeste continuarea

Cornulete alb-negru

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Sirop: Se adauga 1/2 cana de zara intr-o cana de apa si se amesteca pana se topeste zaharul. Ingredientele se amesteca in ordinea scrisa, praful de copt se stinge in seama de lamaie, daca se...Citeste continuarea

Cartofi condimentaţi la cuptor

Postat de: madi_marin in Mancaruri de legume

Cartofii se curăţă, se spală, şi se taie cubuleţe. Se ung cu ulei, se pune dressingul, se adauga celelalte condimente, usturoiul ras după gust şi ceapa verde tocată. Se pune totul...Citeste continuarea

Conopida in saramura

Postat de: delia64 in Muraturi

Se curata conopida de frunze si cotor ,se spala , se desface in buchetele . Se  spala borcanele si se pune pe fundul lor telina frunze,ramuri de cimbru ,   tulpini de marar  si...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu garnitura de...

Postat de: susu in Porc

Friptura: Se face un amestec din sos de soia dulce si sarat, vin rosu sec, cimbru, boia, curry, coriandru, curcuma, piper, usturoi, condimente pt friptura. Se cresteaza carnea si se...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu scarita si...

Postat de: susu in Ciorbe

Curatam legumele dupa care le tocam dupa preferinta. Cartofii taiati cubulete ii punem in apa sa nu oxideze. Calim ceapa dupa care adaugam ardeiul, si morcovul calind dupa fiecare. Punem legumele...Citeste continuarea

Cotlet de porc la tavă

Postat de: adriana65 in Porc

Se preâncălzeşte cuptorul fixându-l la 200 grade C. Feliile de cotlet se spală apoi se şterg cu un şervet. Căţeii de usturoi se curăţă şi se pun într-o tigaie cu...Citeste continuarea

Chec cu legume

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas batem bine oul adaugand cate putin ulei, lapte, iaurt, branza si cascavalul ras. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Mixam bine sa se omogenizeze...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu oua si telemea

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii si-i punem la fiert in coaja  Punem si cele 4 oua la fiert  Cand sunt toate fierte curatam cartofii si-i taiem felii . Curatam ouale si le dam prin razatoarea cu...Citeste continuarea

Ciuperci cu maioneza si smantana

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Se spala ciupercile , se curata si se taie marunt , se fierb . Facem maioneza  in care se pune smantana si se amesteca sa se omogenizeze compozitia . Usturoiul se curata si se taie...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat

Postat de: marianascarlat in Dulciuri

Intr-un castron incapator se pune faina cernuta si pe urma toate ingredientele. Se frământă  până când coca se desprinde după mână. Se împarte coca...Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu ou, lapte si...

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

Am fiert cartofii in coaja in apa cu sare, doar pana cand poate sa intre furculita in ei. I-am descojit, i-am taiat rondele. Am batut ouale, am pus sare, piper, cimbru. Am ras branza pe...Citeste continuarea

Carnati proaspeti cu cartofi si...

Postat de: Alina26 in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii si ii taiem in patru, curatam rosiile de coaja si le taiem cubulete, ciupercile le curatam, le spalam si le taiem in doua sau daca sunt mai mici le putem lasa si intregi....Citeste continuarea

Clătite cu champagne

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se amestecă făina cu sarea şi zahărul. Separat se amestecă laptele cu untul și ouăle. Peste mixul de lapte se adaugă treptat mixul de făină. La final se adaugă champagne şi se...Citeste continuarea

Chec aperitiv Panacris

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Prazul, ceapa verde, se curăță, se taie bucăți mari, apoi se mărunțesc împreună cu ardeiul copt, ciupercile și salamul. La acest amestec se adaugă ouăle, caperele, telemeaua,...Citeste continuarea

Ciorba usoara de legume

Postat de: simona72 in Ciorbe

Daca avem supa de pui atunci o folosim pe aceea , daca nu punem grasime de pui la foc si o lasam sa fiarba 30 minute. Intre timp taiem toate legumele ca pt ciorba si le calim in putin ulei de...Citeste continuarea

Cartofi cu Ficatei si Kaizer la Cuptor

Postat de: iqphantom in Pui

Pregatire: Cartofii se taie in doua transversal si se scobesc cu o lingurita. In cavitati se pune cate un ficatel . Cartofii umpluti si bucatile rezultate din scobire se pun intr-o tava unsa cu...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu costite de porc

Postat de: sasha in Ciorbe

Fasolea se pune la fiert in 5l apa clocotita cu 2 cepe taiate marunt. Cand fasolea este putin moale se pun si costitele, se spumeaza si se mai adauga apa calda in caz ca mai trebuie. Se curata...Citeste continuarea

Ciorbita de legume cu pui acrisoara

Postat de: Lorenutza in Ciorbe

Se spala carnea, si se pune intr-o cratita cu apa si se pune la foc.Se pune ceapa tocata marunt ,morcovul taiat rondele,patrunjelul radacina taiat rondele,mazarea pastai verde,si conopida peste...Citeste continuarea

Cremsnit cu frisca

Postat de: timea in Prajituri

Aluatul trebuie sa fie complet decongelat. Impartim aluatul in doua si intindem pe rand, pe masa tapetata cu faina, doua foi pe care le coacem in cuptorul preincalzit la 175-180 de grade timp...Citeste continuarea

Crema de cocos

Postat de: adnia in Vegan / Raw vegan

Am scurs apa din nuca de cocos si am pastrat-o intr-un pahar, apoi am spart nuca. Am curatat-o de coaja si am razuit partea alba pe o razatoare fina. Aceasta a fost partea de pregatire, dupa...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: TAB1TA in Ciorbe

Am pus carnea la fiert impreuna cu ceapa intreaga. Am adaugat telina si radacina de patrunjel date pe razartoare. Am pus sare si delikat. Am fiert bine carnea, am scos ceapa. Am...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Scurgem apa din conserva pune ciupercile intr-o sita si le trecem pe sub un jet de apa  rece. Ceapa curatata si tocata marunt o calim in uleiul incins. Adaugam ciupercile si lasam la...Citeste continuarea

Crap pane

Postat de: ionela2682 in Crap / Caras

-spalam foarte bine bucatile de peste ,le tamponam cu un servet din hartie pentru a absorbi toata apa -saram si piperam -batem oul cu putina sare , piper si faina ,adaugam apa cat sa iasa un...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]