A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copanele de pui cu ciuperci umplute

Postat de: AnyCostescu in Pui

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor

Postat de: susu in Mancaruri de post

Se spala ciupercile fara a li se indeparta pielita. Ceapa si coditele ciupercilor se toaca marunt, calim ceapa si usturoiul dupa care adaugam coditele si condimentam. Asezam palariile cu fata in...Citeste continuarea

Ciorbita de legume

Postat de: Betty96 in Supe/Ciorbe

Ca la orice ciorba am lasat apa sa dea in clocot,am adaugat Maggi,iar apoi rosiile,morcovii si ceapa rase si cartofii cu dovleceii taiati cubulete impreuna cu bulionul si sarea de lamaie. Am...Citeste continuarea

Chec cu iaurt si ciocolata

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Mixam bine zaharul cu ouale si putina sare, pana cand compozitia -si dubleaza volumul -adaugam rand pe rand uleiul ,iaurtul , si zeama de lamaie,mixam dupa fiecare -cernem faina impreuna cu...Citeste continuarea

Covridog

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Aluatul Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva. Se adauga sarea si zaharul. Apoi se adauga faina in ploaie , amestecand sa nu se faca cocoloase,se...Citeste continuarea

Ciuperci cu branza

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Se spala ciupercile ,se taie coditele si se pune in fiecare palarie cate o felie de branza,se sareaza dupa gust. Se aseaza intr-o tava cu putin ulei si se dau la cuptor cam 20 minute. Citeste continuarea

Cartofi in crusta de mustar

Postat de: eduard_09 in Aperitive / Garnituri

Cartofi ii spalam bine si ii fierbem putina in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei. Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de...Citeste continuarea

Cotlet de berbecut cu orez, spanac...

Postat de: nico15 in Oaie

Aranjam bucatile de cotlet, indepartand grasimea, ulterior acesteia vom marina bucatile de carne.: Mod de preparare: Punem cotletele in marinada si lasam aproximativ doua ore. Dupa...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Se fierbe apa si zaharul pana cand devine un sirop consistent, asemanator mierii. Adaugam praful de cacao, amestecam. Luam vasul de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste complet....Citeste continuarea

Cornulete cu lapte batut

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Pregatim aluatul cernand faina intr-un vas de plastic. Topim untul, il adaugam peste faina.Laptele batut si iaurtul de fructe trebuie sa fie la temperatura camerei, le adaugam peste faina, zaharul...Citeste continuarea

Cirighele

Postat de: babi5 in Dulciuri

Se pune faina intr-un castron, se rade coaja de lamaie, se stinge bicarbonatul cu sucul de lamaie, se adauga zaharul, iaurtul, oale intregi, 50 ml ulei si zaharul vaniliat. Se framinta un aluat...Citeste continuarea

Costite de porc la cuptor

Postat de: Alina26 in Porc

1.Am spalat costitele,le-am condimentat si le-am pus intr-o tava. 2.In tava am pus crengutele de rozmarin,usturoi,vin si o cana mare de apa.Le-am dat la cuptor la 170°timp de 2 ore,acoperit...Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Intr-un bol punem cartofii razaliti, usturoiul pisat,ouale, faina, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi...Citeste continuarea

Crutoane

Postat de: Valclaudia in Piine

Maruntim feliile de paine, ungem  bucatelele obtinute cu ajutorul unei pensule de silicon cu ulei, saram, piperam dupa gust. Presaram busuioc uscat si dam la cuptor la temperatura moderata...Citeste continuarea

Castraveti murati

Postat de: babi5 in Muraturi

Am spalat bine borcanul, apoi am spalat castravetii, i-am taiat felii mai groase pe lungime, am curatat si spalat morcovii, i-am taiat rondele, am curatat usturoiul, am spalat mararul si crenguta...Citeste continuarea

Cartofi Dauphinoise

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si morcovii, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare 5-10 minute. Se scurg si se lasa la racit. Intre timp se curata ceapa si se taie julien, apoi se soteaza...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: Winnie1 in Torturi

Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe, cu rasol...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Punem fasolea la muiat in apa rece, cat sa o acopere, de seara pana dimineata. Aruncam apa, punem alta apa curata (aproximativ 1.5 l) si lasam la fiert aproximativ 20 minute din momentul in...Citeste continuarea

Ceafa de porc la gratar cu legume...

Postat de: dariadeea in Porc

Ceafa de porc am portionat-o in 3 portii ,am batut-o cu ciocanul de snitele.Usturoiul l-am pisat foarte bine,l-am amestecat cu 2 linguri de ulei de masline si cu o lingura de condimente pentru...Citeste continuarea

Ciorba de ciuperci

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam ciupercile, le taiem la marimea dorita (atat coditele cat si palariutele). Curatam,spalam, tocam usturoiul, il calim in ulei 2 minute si adaugam ciupercile.Saram, piperam...Citeste continuarea

Crochete de cartofi

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in coaja in apa cu sare, Ii scurgem de apa ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de coaja si ii...Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Taiem felii de cascaval grosute, Batem bine ouale cu sare si piper dupa gust, In 2 farfurii adaugam faina si pesmetul, Feliile de cascaval le trecem prin faina,oul batut,pesmet si repetam...Citeste continuarea

Cosulete la cuptor

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Prepararea aluatului: -cernem faina intr-un bol, adaugam praful de drojdie,oul,zaharul,sarea si laptele caldut. Amestecam energic (cca 10 min) si incorporam pe rand uleiul. Intindem o...Citeste continuarea

Compot de capsuni

Postat de: antici_gabytza in Sirop / Compot

Spalam capsunile si le dam jos codita.Pregatim cateva borcane (spalate si scurse de apa )si adaugam capsuni dar lasam gol de doua degete.Deasupra in borcane adaugam cate 1/2 lingurita de...Citeste continuarea

Cartofi wedges

Postat de: dariadeea in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala,se razuieste coaja,se taie in 4 .Se amesteca intr-un bol cu ulei de masline,iar apoi cu condimentele,se pun intr-o tava si se dau la cuptor la 180 de grade pana sunt gata cam 45...Citeste continuarea

Cartofi cu sos de smantana

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala se taie pai. Se scurg bine si se pun la prajit in uleiul incins. Cand sunt gata se scot pe servetele absorbante, intr-o farfurie. Sosul se prepara din smantana,...Citeste continuarea

Ciorba acra de vara

Postat de: ralu_ca in Ciorbe

Intr-o cratita incingem uleiul in care adaugam ceapa taiata marunt, morcovul ( eu l-am taiat rondele ) calim cateva secunde, apoi punem rosiile taiate marunt, ardeiul. Punem apa, lasam sa fiarba,...Citeste continuarea

Ciorba de vitel

Postat de: COSTEO in Supe/Ciorbe

Carnea de vitel se spala, se curata si se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza de 2 -3 ori si cand a fiert pe jumatate se adauga ceapa...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura si capsuni

Postat de: scortisoara in Prajituri

Mai intai maruntim biscuitii prin blender. Adaugam apoi untul topit pana biscuitii capata consistenta nisipului umed. Intr-o tava rotunda , cu pereti detasabili eventual, punem biscuitii si cu...Citeste continuarea

Cheese Sticks

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Dezghetam foile de placinta, le taiem in jumatate cu foarfeca (pe lungime). Dam branza pe razatoare, o amestecam cu smantana si obtinem un amestec cremos. Punem crema de branza pe mijlocul...Citeste continuarea

Clafoutis cu rosii cherry

Postat de: camelia75 in Aperitive / Garnituri

1.Incalziti cuptorul la foc mediu. 2.Spalati rosiile cherry,apoi uscati-le bine si asezati-le intr-o tava sau vas de yena uns cu ulei. 3.Presarati peste rosii, ceapa verde taiata si bucati...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor cu sos marinat

Postat de: aliliana in Porc

Carnea se amesteca bine impreuna  ceapa taiata fin, usturoi pisat,  sare, piper, 3 oua, marar verde si o lingura de faina de secara. Se fac chiftele si se pun in cuptor la copt. La...Citeste continuarea

Ciorba de teci cu afumatura

Postat de: aliliana in Supe/Ciorbe

Intr-o cratita se pune la oparit afumatura. Intr-o alta se pune apa la fiert cu sare. Paralel legumele se spala, curata si toaca. Cand apa a fiert se adauga legumele si afumatura. Se lasa la...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi

Postat de: delia64 in Supe/Ciorbe

Punem osul afumat la fiert  , cand da in clocot aruncam apa si punem alta curata  lasand sa fiarba  incet . Intre timp curatam cartofii , ceapa  , morcovul ,   si...Citeste continuarea

Conopida pane cu gust de gaina

Postat de: comanligia in Aperitive / Garnituri

Se fierbe conopida apoi se face un aluat din ingredientele de mai sus,se trece conopida fiarta prin aluat si apoi prin pesmet.Se coc in tava pe hartie de copt pana devin putin rumene.Se servesc ca...Citeste continuarea

Cupe cu spuma de zmeura

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Mai intai de toate am mixat foarte bine zmeura si am strecurat-o de seminte. Am pus albusurile pe baie de aburi cu zaharul si praful de sare la incalzit, amestecand mereu, pana incepe sa faca...Citeste continuarea

Ciorba cu pulpa de porc si afumatura

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Ciorbe

Spalam carnea si o taiem cubulete. O punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce si-a schimbat culoarea o scoatem pe o farfurie. Taiem costita pe marginea oaselor. Tocam ceapa marunt,...Citeste continuarea

Crochete de pui cu garnitura de...

Postat de: ianculubita in Pui

Pieptul dezosat, fara piele,taiat in suvite lungi groase de 1 deget,condimentate,le trecem prin faina,ou batut,pesmet,le prajim in ulei incins si le scoatem pe prosoape de hartie apoi le lasam...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat

Postat de: merisor67 in Prajituri

Mai intai frecam drojdia cu o lingura de zahar pana la lichefiere, apoi frecam osanza cu cealalta lingura de zahar si zaharul vanilat si le impreunam. Punem otetul intr-o cescuta si dizolvam in...Citeste continuarea

Cartofi pai cu ceapa, la tigaie

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de post

Cartofii de curata de coaja, se spala si se taie pai sau rondele. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie si cand este fierbinte se adauga cartofii. Ii intindem in strat subtire, pe toata...Citeste continuarea

Chiftelute umplute cu oua de...

Postat de: bucatarie_marocana in Vita

Puneti intr-un bol carnea,puneti peste ea ceapa,patrunjelul,si condimentele si amestecati toate ingredientele foarte bine. Luati cam o lingura de carne,turtiti-o cu palmele,si puneti in...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: Dya in Sirop / Compot

Curatam visinele de codite, le spalam in mai multe ape si le inlaturam pe cele lovite. Umplem fiecare borcan cu visine, cam pana la jumatatea acestuia (eu am pus putin peste, intrucat imi place...Citeste continuarea

Clatite cu gem de capsuni

Postat de: delia64 in Dulciuri

Spargem ouale intr-un bol , adaugam zaharul,    zaharul vanilat , razatura de lamaie , laptele ,  sarea, berea si faina , amestecam  bine pana se omogenizeaza compozitia....Citeste continuarea

Cod cu cartofi si frunze de...

Postat de: cristeena20 in Peste

- Bucatile de peste trebuie sa fie desarate in prealabil in apa rece , apoi se pun la fiert in apa cu ulei de masline si cateva crengute de coriandru. Dupa ce fierb cca 10 minute se scot din apa...Citeste continuarea

Ciuperci Champignons Sotate sau cu...

Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri

Punem o tigaie la incins cu ulei de maspine si catel de usturoi curatat. Cupatam ciupercile,le spalam si le taiem rondele.Le punem in tigaie la foc mic,cu putina sare,si lasam pana scade toata...Citeste continuarea

Chec cu rahat si ciocolata

Postat de: babi5 in Prajituri

Mai inti separam   galbenusurile  de albusuri .. Apoi adaugam la galbenuse zaharul ,untura,( margarina ) zaharul vaniliat  si mixam bine ,bine .. Apoi adaugam coaja  de...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu os la cuptor!

Postat de: panacris in Porc

Cotletul se feliază după forma oaselor și se asezonează de sare, piper și boia, și se așează înt-un vas tremorezistent. Ciupercile, ceapa să ardeiul se curăță. Ceapa și...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: delia64 in Ciorbe

Se spala salata se taie sau se rupe si se pune la fiert  20-25 minute . Se caleste usturoiul taiat in putin ulei si se pune in oala. Adaugam usturoiul verde taiat si mararul spalat si...Citeste continuarea

Cartofi natur cu unt si verdeata

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Cartofii noi se curata, se spala si se pun la fiert intregi, in apa cu sare , iar cand incep sa fiarba se adauga coditele de la marar si patrunjel. Untul il topim si adaugam in el 2 linguri din...Citeste continuarea

Clatite cu Banane,Mango si Nutella

Postat de: Alina26 in Dulciuri

Laptele,zaharul,margarina,sare si esenta de vanilie se pun intr-o olicica si se pune la foc pana se topeste margarina. Faina si ouale,le punem intrun bol si mestecam cu blanderul,apoi adaugam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]