se storc cateii de usturoi si se sareaza si pipereaza amestecand usor , se adauga ulei ca la maioneza frecand in sensul acelor de ceasornic. (amestecati repede pt ca se poate taia ca la maioneza). intr-un bol se pun cele 4 linguri de smantana si cu o lingurita punem incet usturoiul frecat...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Sos de usturoi cu smantana
se storc cateii de usturoi si se sareaza si pipereaza amestecand usor , se adauga ulei ca la maioneza frecand in sensul acelor de ceasornic. (amestecati repede pt ca se poate taia ca la maioneza). intr-un bol se pun cele 4 linguri de smantana si cu o lingurita punem incet usturoiul frecat...