Blogosfera culinara

Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2023

Este acel moment din an când ne pregătim cu bucurie şi multă căldură în suflet să...articol complet

Sarmale moldovenești

Postat pe: Gourmandine Data: 11.12.2023

Ingrediente: Pentru sarmale: 1 varză murată mare 500 g carne de porc (pulpa sau amestec de...articol complet

Mâncărică de castraveți murați

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.12.2023

Tradițional românesc. O sumedenie de rețete de mâncare românească de la fasole, varză, tot...articol complet

Sarmale de post, du varză

Postat pe: Gourmandine Data: 06.12.2023

Ingrediente: Pentru varză: 1 varză murată (sau 2 varză proaspătă) 1-2 foi de dafin Pentru...articol complet

Fasole cu ciolan afumat la cuptor

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2023

Bucătăria românească este bogată în arome și diversitate, reflectând tradițiile și...articol complet

Orez cu fructe de mare

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.12.2023

 Pentru iubitorii de peste si fructe de mare, acest orez este grozav. Din pacate nu avem noi...articol complet

Fasole bătută cu ceapă călită

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2023

Chiar daca iubesc și alte culturi gastronomice și îmi place să gătesc cât mai diversificat,...articol complet

Macarons cu crema de ciocolată

Postat pe: Hai sa gatim! Data: 01.12.2023

Ingrediente:  3 albusuri la temperatura camerei  50 gr. zahar tos  200 gr....articol complet

Croquembouche

Postat pe: Hai sa gatim! Data: 01.12.2023

Profil aromatic – menta

Postat pe: Pastry Workshop Data: 01.12.2023

The post Profil aromatic – menta appeared first on Pastry Workshop. Menta este una dintre...articol complet

Ziua Nationala a Romaniei, Alba Iulia 2022

Postat pe: Laura Sava Data: 01.12.2023

  Dragilor, v-am pregatit o postare speciala astazi, pe care am intitulat-o: Ziua Nationala...articol complet

Fursecuri cu nuca si cacao de post

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.11.2023

 Zilele acestea aveam pofta de fursecuri, asa ca trebuia musai sa pregatesc cateva. Le-am...articol complet

Frigărui pane cu Răsfăț Românesc de la Familia Safir

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.11.2023

Dragilor, azi n-am multe de spus, mai bine vă arăt, că știți vorba aia „vorba multă,...articol complet

Butter chicken – un deliciu indian

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.11.2023

Când vine vorba despre condimente, primul lucru care îmi vine în minte, este mâncarea...articol complet

Chec zebra

Postat pe: Ce si cum mai gatim Data: 26.11.2023

Ingrediente: * 5 oua, separate, * 200 gr faina, * 200 gr zahar, * o lingurita...articol complet

Pui cu pesto și mozzarella în foietaj

Postat pe: Adi Hadean Data: 26.11.2023

În bucătărie sunt foarte creativă, iar majoritatea rețetelor sunt invenții proprii, sunt...articol complet

Mini chec cu ulei de masline

Postat pe: Pastry Workshop Data: 24.11.2023

The post Mini chec cu ulei de masline appeared first on Pastry Workshop. E adevarat ca...articol complet

Pui cu lămâie – scaloppine al limone

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.11.2023

Atâta timp cât alegi condimentele potrivite, o reţetă simplă poate deveni delicioasă şi...articol complet

Prăjitură cu cardamom, scorțișoară și curmale

Postat pe: Adi Hadean Data: 23.11.2023

Mereu vrem o gustare delicioasă lângă cafea, iar această prăjitură cu mix de nuci, mix de...articol complet

Zacusca cu peste

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 22.11.2023

 Ce faci cand simti ca te plictisesti? Zacuscaaa! 😂😂 Glumesc, chiar nu ma plictiseam!...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]