Paine turist
Postat pe: Alexa's kitchen Data: 24.12.2023Ingrediente:450 g faina cernutaun plic drojdie uscata140 ml lapte cald210 ml apa calduta50...articol complet
Plăcintă cu brânză sarata
Postat pe: Alexa's kitchen Data: 24.12.2023Ingrediente:700 g brânză telemea 300 g brânză dulce5 ouaun pachet foi de...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: La Grisha
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.12.2023Dacă vreți să scăpați de agitația orașului și să vă trageți sufletul într-un loc plin...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: La Copac
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.12.2023Dacă te găsești plimbându-te pe străzile din centrul Bucureștiului și te lovește pofta de...articol complet
Mini babka cu ciocolată și zmeură proaspătă
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.12.2023Iubesc zmeura, iubesc ciocolata..și iubesc aluaturile :D ..așa că le-am pus pe toate...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Grădina din Deal
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.12.2023O nouă zi, un nou business care ne-a atras atenția și pe care dorim să vi-l facem cunoscut....articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Ferma Wagner
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.12.2023Când ești hotărât că vrei să faci ceva, te apuci de treabă. Cu curaj, cu determinare, cu...articol complet
Tartă de Crăciun
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.12.2023Sărbătoarea de Crăciun este o perioadă specială şi plină de tradiţii pentru mulţi oameni...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Cucina Turea
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.12.2023Cucina Turea sau Băcănia de poveste din Cluj Napoca. Unele drumuri ne poartă departe de casă,...articol complet
Panettone cu miros de sărbătoare
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.12.2023Crăciunul este sărbătoarea mea favorită din toate timpurile. Îmi plac toate tradițiile,...articol complet
10 retete de fursecuri pentru craciun
Postat pe: Pastry Workshop Data: 18.12.2023The post 10 retete de fursecuri pentru craciun appeared first on Pastry Workshop. Cozonacul este...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Brutăria Claudia
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.12.2023Dragii noștri, am fost copleșiți de mulțimea mail-urilor pe care ni le-ați trimis și am...articol complet
Ciorba sau borșul de pește lipovenesc
Postat pe: Gourmandine Data: 18.12.2023Borșul de pește lipovenesc este o supă tradițională în bucătăria lipovenilor, o...articol complet
Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023Prăjitură cu gem de zmeură și aluat răzuit.Se pregătește super simplu, este delicioasă,...articol complet
Griș cu lapte si dulceață de coji de portocala
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 16.12.2023Gris cu lapte și dulceață de coji de portocale 🍊Așa ne-am răsfățat simțurile in...articol complet
Tort cu mascarpone si bezea
Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.12.2023The post Tort cu mascarpone si bezea appeared first on Pastry Workshop. Torturile au ceva magic,...articol complet
Pui la cuptor – Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.12.2023Doamnelor, domnilor, dragii mei, bine ați revenit la Farfurii Curate, un nou episod în care...articol complet
Chifteluțe de ricotta cu sos de roșii
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.12.2023Cu căldură. Așa simt eu de fiecare dată când gătesc pentru cei dragi. Și de fiecare dată...articol complet
Babka, cozonac insiropat cu umplutura de ciocolata si nuci
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.12.2023O noua reteta de cozonac, Babka, cica o reteta europeana sau mai mult poloneza ar spune...articol complet
Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2023Este acel moment din an când ne pregătim cu bucurie şi multă căldură în suflet să...articol complet