Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Onoff3 și Lumea Mare la Cluj

Data:28.10.2011

Observ că mai nou scriu despre evenimente așa, în perechi. N-am ce le face, trebuie să le... articol complet

Burta, între trippa alla romana și pacal porkolt

Data:27.10.2011

Alex de la Lumea mare m-a cadorisit mai demult cu o rețetă de tocană de burtă în stil... articol complet

Mic dejun cu ouă și pancetta

Data:26.10.2011

Acum câteva zile am cumpărat câteva felii subțiri de pancetta. Am folosit câteva felii... articol complet

Cremă de ciocolată cu…

Data:25.10.2011

Femeile-s topite după ciocolată (cu mici excepții, desigur). Cu acest adevăr ars în minte am... articol complet

Rasol cu praz, paste și sos de roșii

Data:24.10.2011

Cel mai bun ossobuco pe care l-am mâncat de când mă știu (nu mănânc tot a doua zi, deci nu... articol complet

Farfurii curate – încă un pas

Data:23.10.2011

Mi-ar plăcea să putem face salturi cu proiectul Farfurii curate. Din păcate, putem face doar... articol complet

Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok

Data:21.10.2011

În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hans Peter Anschwanden, un european... articol complet

Speciala de Joi și o schimbare

Data:19.10.2011

Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino –... articol complet

La Spiros

Data:19.10.2011

A trecut parcă o viață de la precedenta vacanță (adevăru-i că m-am întors obosit și aș... articol complet

Detalii esențiale despre chocolate lava

Data:18.10.2011

Ieri, la finalul unei sesiuni de gătit de câteva ore, am făcut chocolate lava. A iești foarte... articol complet

Speciala de Joi (2) – ceafă cu cartofi

Data:17.10.2011

De săptămâna trecută am început povestea cu “Speciala de Joi” la Camino. A mers... articol complet

În peștera de la Țaga să gată de drum Năsalul

Data:17.10.2011

PUB Năsalul e o brânză cremoasă, fermentată, maturată și învelită în mucegai fin și... articol complet

Nopți și zile în Bangkok

Data:14.10.2011

Noaptea se lasă repede peste Bangkok în perioada musonului iar orașul parcă funcționează pe... articol complet

Gogoșari copți cu mozzarella

Data:13.10.2011

Am făcut salata asta (e o salată până la urmă) acum câteva săptămâni dar am văzut... articol complet

Cremă de mascarpone și ciocolată neagră

Data:12.10.2011

PUB Crema aceasta e un desert în sine dar e potrivită și pentru torturi sau profiterol. E... articol complet

Speciala de Joi (1)

Data:11.10.2011

Vreau să-mi fac un obicei și să instaurez un obicei la Camino – Speciala de Joi. Am... articol complet

Nicolas Delgado atacă simțurile

Data:10.10.2011

Săptămâna trecută, spre final, la Baracca în Cluj Napoca, s-au petrecut două seri care l-au... articol complet

Noutăți din viață. Din viața mea.

Data:06.10.2011

Cei care urmăresc contul meu de Twitter ori pagina mea de Facebook au putut observa că în... articol complet

Pui glazurat în stil asiatic

Data:05.10.2011

Nu mă întrebați cum a ajuns în frigiderul meu o caserolă cu aripi&spate de pui (n-aș fi... articol complet

La Vlaha am mâncat și-am râs

Data:04.10.2011

Am pus câteva poze pe Facebook acum câteva zile și am constatat că mai mulți oameni au... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]