Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Salată de cartofi. De post.

Data:24.11.2011

Ieri mi s-a făcut poftă de salată orientală. Așa cum o făcea mama când eu eram copil iar... articol complet

Mușchi de porc în prapor

Data:23.11.2011

Praporul (prapur, prapure, prapore) e o membrană care învelește organele interne, formată în... articol complet

Gnocchi cu sos de roșii

Data:22.11.2011

Gnocchi sunt niște paste mai dodoloațe și mai dolofane decât altele. Sunt niște gălușcuțe... articol complet

Confit de curcan

Data:21.11.2011

Ce-i confitu' ăsta? Păi, e o friptură, ca să n-o lungesc ori, Doamne ferește, să mă pierd... articol complet

Paste de casă cu trufe

Data:18.11.2011

Cum se fac pastele de casă? Puteți afla de aici ori de aici. Ori de pe blogul meu, că mai fac... articol complet

Bufetul de aseară

Data:17.11.2011

Aseară am prestat pentru niște oameni. Nu spun unde, nu spun de ce, nu spun cine, că nu-i... articol complet

Mușchiuleț în crustă de semințe

Data:16.11.2011

Azi am de prestat pentru un eveniment important. Important pentru beneficiar și la fel de... articol complet

Tilapia-n straiță

Data:15.11.2011

Aseară am avut de hrănit niște oameni cu pește. Tilapia a fost să fie. Tot ce am putut alege... articol complet

Brownies cu înghețată de banane

Data:14.11.2011

Viața nu încetează a-mi da lecții despre chocolate lava, așa că mă simt cumva dator să le... articol complet

Tihnă dulce, cafea amară, amintiri

Data:12.11.2011

Acum câteva zile bune m-a căutat cineva de la o agenție, cu o propunere. Propunerea era să... articol complet

De ce am fost în vizită la Nikon

Data:12.11.2011

Joi am fost în vizită la Skin, importatorul Nikon pentru România. Am ajuns la ei la ora... articol complet

Cum a fost la shaorma de după

Data:11.11.2011

Acum două zile vă pofteam la o shaorma, după lansarea iPhone 4S de la Cluj organizată în... articol complet

Ca un fel de ceva, numa’ că mai bun

Data:09.11.2011

Mai țineți minte când am fost la Țaga? Am făcut atunci pentru prietenii ziariști câteva... articol complet

Macaroane cu brânză și jumări – destul de tradițional?

Data:08.11.2011

Sunt dojenit uneori pentru că nu public destule rețete tradiționale. Bine, sunt dojenit și... articol complet

Cum să faci o omletă perfectă

Data:07.11.2011

Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet

Budincă de pâine

Data:03.11.2011

Vive la France, God save the Queen, szia Winnetou! Budinca de pâine e pe atât de etnică pe... articol complet

Speciala de Joi și Poveștile de Sâmbătă

Data:02.11.2011

Am găsit în piață fasole de anul ăsta. Nimic neobișnuit până aici. Mai puțin obișnuită... articol complet

Tocană de oaie cu pastramă de porc

Data:01.11.2011

PUB Am vrut să numesc mâncarea asta “tocană de oaie nemișcată” dar nu suna bine.... articol complet

De mămăligă

Data:31.10.2011

Mi-ar plăcea ca unele lucruri să nu se schimbe niciodată. De exemplu, mi-ar plăcea să știu... articol complet

BBQ in Bangkok

Data:28.10.2011

Muson aproape de final, expediție aproape de final. Carne și legume pe grătar, o răbufnire a... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]