Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Pâinici…pituțe…chifle

Data:13.01.2012

Am făcut pâine acasă în câteva rânduri, cu rezultate bune. Am făcut în cuptorul cu gaz,... articol complet

Sanctus ciolanus nostrum (sau așa ceva)

Data:12.01.2012

Azi am dat iama-n ciolan. Simțeam că poporul vrea un pic de carne de la Speciala de Joi. Nu... articol complet

Zamă de cartofi cu afumătură

Data:12.01.2012

Zama de cartofi cu afumătură e mai mult decât o mâncare, e o poveste cu bunici. Am deja... articol complet

To beer or not to beer?

Data:11.01.2012

Am aflat (dintr-o sursă care nu-i cea mai de încredere dar care totuși merită luată în... articol complet

Ciorbă de pui cu tarhon

Data:11.01.2012

Tarhonul e o plantă aromatică întâlnită des în bucătăriile vestice (taragona, taragon,... articol complet

Șalău cu sos de oregano

Data:10.01.2012

Am constatat că rețetele care trag după ele butoaie de colesterol (exagerez, de bună seamă)... articol complet

Sandwich cu pește afumat

Data:09.01.2012

Am făcut zilele trecute un sandwich care s-a bucurat de succes, poate pentru că a fost ușor.... articol complet

Tentație

Data:08.01.2012

Gusturile nu se discută?

Data:06.01.2012

Acum două zile mi-am opărit vârful limbii cu supă fierbinte. Eram flămând și imprudent,... articol complet

Spaghetti cu antricot de vițel

Data:05.01.2012

Toată lumea știe să fiarbă spaghetti, nu? Dacă nu, atât vă spun: fierbeți-le exact cum... articol complet

Detoxifierea, povești cu pești

Data:04.01.2012

Acum un an făceam aceeași confuzie pe care văd că o fac mulți oameni de câțiva ani... articol complet

Salată de fructe

Data:03.01.2012

Rețeta de azi nu-i tocmai o rețetă, e de fapt o poveste scurtă despre un desert sănătos.... articol complet

Salată cu pere și parmezan

Data:02.01.2012

Dacă tânjiți după o mâncare fără carne, fără miros de cârnați, fără grăsime (de... articol complet

Minciuni (ne)vinovate despre mahmureală și combaterea ei

Data:01.01.2012

Cei mai mulți dintre oameni n-au fost mahmuri niciodată, nu-i așa? Mahmureala e starea aceea... articol complet

Despre gătitul la wok

Data:23.12.2011

Postarea asta e, dacă vreți, un cadou pentru prietenii mei de la Wok’NRoll, la care am... articol complet

Visul unei nopți de iarnă – prăjitură cu pișcoturi

Data:22.12.2011

PUB Provocarea pe care am primit-o zilele trecute spune așa: fă un desert, ce desert vrei tu,... articol complet

Supă de năut

Data:21.12.2011

Năutul apare a doua oară pe acest blog în această săptămână. Am rețeta scrisă și... articol complet

Antipasti

Data:20.12.2011

Antipasti le spun italienii mărunțișurilor care se mănâncă înaintea mâncării adevărate,... articol complet

Ceafă sub capac cu fasole și năut

Data:19.12.2011

E sezonul porcului la români (de fapt, la noi e sezonul porcului 12 luni pe an dar în luna asta... articol complet

“Nepal internet cafe”, carte de Răzvan Marc

Data:16.12.2011

În seara asta, la Book Corner pe Eroilor (Cluj), una dintre cele mai faine librării în care am... articol complet