Truc de taiat legumele pentru salata de beouf

Postat de costi7hector in Tipsuri pe 8 Ian 2017, 13:57

Nu stiu la voi cum este, dar cand ma pune sotioara mea sa toc legumele pentru salata de beouf si ma si cearta daca nu le tai cum trebuie :P imi vine sa fug :D Anul acesta am invatat un truc pentru a le taia mai repede si egale, truc care m-a incantat foarte tare avand in vedere ca nu stau prea bine la capitolul rabdare si, ca noi toti nici la capitolul timp nu stau bine. M-am gandit sa va impartasesc si voua acest truc, poate va va fi de folos. Este ceva foarte simplu. Banuiesc ca aveti prin casa o sita din aceea pentru prajit cartofii ( daca nu aveti este momentul sa va achizitionati :P). Taiati cartofii fierti pe lung in trei sau doua felii, in functie de marime. Puneti sita deasupra unui castron, felia de cartof peste sita si apasati usor. Rezultatul va fi multumitor si pentru cei mai exigenti comeseni  ;)) Eficent si rapid. :). La fel procedati si cu telina si morcovii. Din pacate (nu zic din fericire ca o sa dorm cu cateii :D) anul acesta nu am fost acasa sa o ajut la salata dar cu acest truc a mers mult mai repede pregatirea salatei. Toata lumea a fost fericita. Sper sa va fie si voua de folos. 

Comentarii (6)

08.01.2017, 16:30

Super!

08.01.2017, 17:06

08.01.2017, 21:10

Faina ideea!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]