Razboiul brioselor, din 21 aprilie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 20 Apr 2012, 11:16

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

Singurul canal cu tematica gastronomica din Romania, TV Paprika va prezinta super show-ul Razboiul brioselor, din 21 aprilie!

Va invitam la un adevarat razboi al prajiturelelor, care se da la TV Paprika! In fiecare saptamana, patru dintre cei mai buni bucatari ai dulciurilor se dueleaza. Castigator nu poate fi decat unul dintre ei! Premiul cel dulce este in valoare de 10 000 de dolari. Castigatorul are prilejul de a-si expune prajiturile la un eveniment special. Fie ca este vorba de o aniversare cu torturi colosale, o petrecere sustinuta de o revista sau un turneu de golf, aceste prajituri vor incinge cu siguranta atmosfera! Din juriu fac parte Candace Nelson (proprietarul cofetariei Sprinkles Cupcakes) si Florian Bellanger (bucatar si co-proprietar al companiei MadMac). Cel de-al treilea membru al juriului se schimba in fiecare saptamana. Emisiunea il are gazda pe Justin Willman.

Razboiul brioselor din21 aprilie – sambata, de la ora 15:00.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]