Păstrează toată bunătatea naturii, gătind cu Unisol!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 5 Noi 2014, 22:15

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

Fie că sunt zdrobite, presate, tocate sau frământate, ingredientele naturale dau un gust special mâncării tale. Vei prefera întotdeauna vinetele tocate, proaspăt ridicate de pe grătarul de acasă, celor achiziţionate din supermarket sau pâinea frământată în cuptorul personal celei cumpărate de la magazin. Astfel de alegeri culinare înţelepte îţi ghidează viaţa şi te ajută să îi bucuri pe cei dragi în fiecare zi cu reţete gustoase ce păstrează aroma mâncării de altă dată.

Și pentru că noi ne dorim să fim alături de tine, am adunat în uleiul Unisol toată bunătatea naturală a seminţelor de floarea soarelui, obţinută din prima presare a acestora. Astfel, culegem cele mai bune seminţe, atent alese când sunt perfect coapte, şi le presăm doar o singură dată, apoi le rafinăm cu grijă pentru a păstra întreaga savoare şi esenţa miezului. În acest fel, ne asigurăm că uleiul de primă presă Unisol va îmbogăţi gustul reţetelor gătite acasă şi că vei găsi în el un aliat de încredere pentru momentele în care ai nevoie să găteşti pentru toată familia.

Nu în ultimul rând, de cinci ani de zile Unisol susţine eforturile gospodinelor de pregătire a conservelor de iarnă, susţinând o tradiţie românească autentică.  Astfel, anul acesta, Unisol le-a ajutat pe româncele care apelează la întreaga familie pentru a crea reţete creative de conserve să spună un „Mulţumesc!” sincer întregii echipe. 

Comentarii (6)

05.11.2014, 23:49

06.11.2014, 08:44

01.04.2015, 14:34

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]