Păstorel Teodoreanu - cronicar culinar

Postat de carmenvlad in Cu de toate pe 27 Noi 2011 | 9657 vizualizari

Comentarii (10)

27.11.2011, 18:50

Lau

Lau
28.11.2011, 08:12

28.11.2011, 08:27

super ,auzi mai tu fusei vizitata de cei de la PRO TV,sa vaza ei cum faci un cozonac cu 100 de oua si un kg de faina tot dupe reteta distinsului Pastorel?

28.11.2011, 19:56

Bravo, felicitari pentru articol! Am sa fac odata, cu tot dichisu, reteta asta a lui Pastorel.....

Teo

Teo
28.11.2011, 21:50

Multumesc,demult as fi vrut sa citesc asa ceva!

29.11.2011, 08:39

Deja simt aburul sarmalelor lui Pastorel

29.11.2011, 13:26

29.11.2011, 18:32

Retetele lui Pastorel Teodoreanu sunt sarmante si bucatele gatite trebuie insotite de un pahar de vin obligatoriu. Povestea tesuta in jurul retetei este cu atat mai frumoasa cu cat bucatele sunt mai alese. Va multumesc tuturor si va urez sarbatori fericite.
Pentru Aziz, nu draga mea. Nu am fost eu la PRO TV, desi mi-as fi dorit.

30.11.2011, 09:06

Carmen dar nu se stie niciodata

02.12.2011, 10:31

Aziz ai dreptate, nu se stie niciodata. Iti multumesc pentru cuvintele calde.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]