Micul Ghid al condimentelor

Postat de vanilla in Condimente pe 28 Sep 2010 | 20285 vizualizari

Comentarii (5)

30.09.2010, 23:16

Super util articolul.... l-am salvat

03.10.2010, 12:18

scortisoara ,se mai fol si la orez in bucataria orientala,la magluba de exemplu sau chiar la carnea tocata.

04.10.2010, 23:56

la noi in ardeal tarhonul se foloseste cel mai des la ciorbele cu afumatura.....scortisoara eu o pun si la un sos de vin in care adaug si lamaie rasa...nucsoara o pun si la piureul de cartofi,din cand in cand...super lista..

13.02.2011, 16:10

salvat

01.03.2011, 17:45

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]