Interviu cu CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 14 Sep 2016 | 4720 vizualizari

Comentarii (10)

14.09.2016, 16:09

ce ziceti de profu?

14.09.2016, 16:13

Ai ,, flacara'' si nu o poti pierde , este a ta !!! Sa ai spor si succes in tot ce faci

14.09.2016, 16:22

Am asa niste vagi amintiri ca a dat foc unei bucatarii.... Succes in tot ceea ce ti-ai propus sa realizezi !

14.09.2016, 16:38

Tare bun profu'!

14.09.2016, 16:49

14.09.2016, 17:05

Eu ma bucur ca acest prof face parte din familia noastra de bucatarasi dragalasi! Ii doresc succes pe mai departe in tot ce intreprinde!

14.09.2016, 17:24

14.09.2016, 21:26

Bravo Profule!!!
Ce sa zic, sa ai sansa sa faci mereu ceea ce iti place si ce e de folos si altor persoane.

21.09.2016, 11:14

Bai, deci cum adica 29 de ani? Asa tanar... ))
Mie imi place rau de baiatul asta, si asta de cand l-am cunoscut pe viu la Paltinis! Bine, il stiam de ceva vreme, insa imaginea pe care o vezi in virtual uneori difera de omul viu si in plan real!
Fain, bravo tie, Alex, atat pentru alegerile facute in viata, profesional vorbind cat si pentru faptul ca esti foarte sociabil, funny si atat de independent! Bravoo si la cat mai multe realizari!
PS. De acum cand mai ard cate ceva, o bag pe asta cu flambatul ))) E la marele fix! ))
Toate cele bune, multa sanatate si un bebe care sa va implineasca sufletul!

24.09.2016, 20:26

Ce mi-a placut sa citesc interviul! Un super om, super bucatar! Felicitari si succes pe mai departe!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]