Incursiune culinara: micul dejun in diferite culturi ale lumii (partea a II-a)

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 11 Ian 2012 | 4441 vizualizari

Comentarii (3)

11.01.2012, 11:53

Ina

Ina
11.01.2012, 14:39

deci sa-i dam cu iaurt Imi place articolul

12.01.2012, 00:22

eu cam am inceput cu iaurt de vreo 2 zile tot asta mi-a ramas si mie cel mai mult in minte

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]