De ce cad aluaturile dupa coacere?

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 9 Dec 2011 | 32198 vizualizari

Comentarii (8)

09.12.2011, 19:18

si eu mai patesc cateodata

09.12.2011, 19:27

se mai intampla

09.12.2011, 21:29

se intampla

10.12.2011, 16:53

nu mai imi aminti ani intregi nu am avut rateuri iar acum trei saptamani Flop ,asta e

Ina

Ina
10.12.2011, 17:22

1. Eu daca bat bine albusurile cu putina sare, sunt sigura ca rezultatul va fi multumitor ( daca si celelalte ingrediente au fost pastrate 30 minute la aceeasi temperatura , inainte de incorporare).
2. Pe de alta parte, important este ca zaharul sa nu fie umed, cocoloase... ( Am avut odata zahar PIC - de la nenea Penescu ... din cauza umiditatii crescute mi-a tras tot blatul in jos si am obtinut ....cauciuc in loc de blat )
3. Chiar si esenta in cantitate prea mare poate dauna aluatului.
Acum mai ziceti si voi

10.12.2011, 17:44

Hai sa va mai spun si eu...daca aveti in jur mici pofticiosi langa un chec abia scos din cuptor...si-l dati la receeeee...sa nu va mire ca atunci cand il veti aduce inapoi la temperatura camerei. sau poate chiar inainte, la locul faptei...va face buffff

Ina

Ina
12.12.2011, 18:06

Si mai e ceva : daca opriti focul, nu lasati checul in cuptor, in ideea de a-l mai tine la cald ! Ba chiar scoateti-l imediat si din forme , altfel va scadea in inaltime destul de mult.

07.05.2019, 09:38

Folositor articol

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]