Cum se face pizza! Reteta si tipsuri de la Maurizio Leone!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 13 Oct 2013 | 6331 vizualizari

Comentarii (14)

13.10.2013, 09:21

Foarte interesant si util interviu

13.10.2013, 09:45

ala

ala
13.10.2013, 10:14

doar 1,5 gr de drojdie uscata?

13.10.2013, 10:32

Super

13.10.2013, 10:55

ala, am corectat in articol. notasem gresit, mersi!

13.10.2013, 11:16

un cuptor de ala as vrea si eu. Desi...n-as avea loc pentru el decat in sufragerie!

13.10.2013, 11:22

acum, am si eu asteptarile mele... sa vedem cand pui in practica ce ai invatat.

13.10.2013, 11:29

Irina )))

13.10.2013, 14:10

Nu cred ca mai vreau sa invat...

13.10.2013, 20:33

Super! eu acum fac un aluat si il pun la frigider pana maine seara cand vom face pizza! iamiiii!

13.10.2013, 21:47

bine, ma, Oana, venim la o pizza daca ne-ai invitat

Ina

Ina
15.10.2013, 18:11

Pai n-ati revenit cu amanunte despre cum a fost pizza

Ina

Ina
15.10.2013, 19:04

50 grame de sare la 1,7 kg. faina?

29.03.2015, 17:07

Ce poftă mi-a făcut

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]