Cum pastram maslinele

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Apr 2009 | 5921 vizualizari

Comentarii (3)

21.06.2010, 20:00

wow~
imi ploua in gura
ador maslinele!
o sa fac si eu!

17.12.2010, 00:35

dupa ce se termina maslinele incearca sa inmoi paine proaspata (noi folosim paine cu cartofi) si sa vezi ce bunatate ai! si eu mereu le marinez,la fel fac si cu branza feta!

13.02.2011, 17:58

eu am facut branza feta marinata in ulei de masline

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]