Alchimia albinelor

Postat de Sidy in Alimente pe 7 Aug 2010 | 5158 vizualizari

Comentarii (6)

07.08.2010, 18:08

f interesant si acest articol

07.08.2010, 18:30

Saru'mana sefu pentru ajutor !!!

08.08.2010, 14:04

bun!! stiam eu ce stiam ca mierea zaharisita e cea mai buna..nimeni nu ma credea!

10.08.2010, 18:07

Foarte interesant Sidy! Asa e daca esti sefa de stupi!

10.08.2010, 20:35

interesant articolul

15.08.2010, 10:37

f interesant!! noi suntem fani miere, punem si in cafea sic eai, in loc de zahar, de multe ori si la prajituri. De aceea, aproape 'colectionam', am miere de Thymus, de flori de cires, de pin, adusa din Grecia,din Portugalia, miere de rozmarin, de rapita de p-aici, si eterna poliflora!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]