Cum se pregatesc aceste Ouă vopsite curcubeu - Reteta simpla si rapida
Ouăle se degresează, prin spălare cu apă călduță și un detergent de vase, se clătesc bine și se pun în apă rece la fiert, la foc mediu. Se adaugă la...
Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri si presaram cate putina sare peste ele.
Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie.
Trebuie sa obtinem o bezea tare...
Adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii de chilly si pastaia de vanilie intr-un infuzor;...
Am început prin a pune într-un castron încăpător brânza de vaci, oul, sarea și zahărul, coaja de la o portocală și extractul de vanilie.
Am omogenizat cu o...
Curățăm păstăile de fasole de capete, le spălăm bine în apă rece și le rupem în două. Curățăm ceapa și o tocăm solzișori. Curățăm morcovul, păstârnacul și...
Ficateii ii puneti in apa rece 20 de minute. Dupa acest timp, ii curatati de pielite sau alte impuritati, ii treceti pe sub un jet de apa si ii lasati la scurs intr-o sita.
Pe o farfurie...
Vișinele se pregătesc cu câteva ore înainte, ca să se scurgă de tot lichidul.
Nucile se sparg și se macină, din timp.
Se pisează biscuiții, nu neapărat foarte fin....
Hristos a înviat!