Cum se prepara Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă
Pune baconul la rumenit într-o tigaie. Adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin piper și unt. Adaugă oregano.
Decupează pâinea formând un locaș. Îndepărtează miezul...
Cum se prepara Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos:
Rade mozzarella și taie fâșii feliile de prosciutto.
Așază cele două felii de pâine într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presează bine miezul de...
Cum se prepara Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă
Feliază măslinele și rade cașcavalul.
Întinde ușor aluatul foietaj și taie-l în două pe lungime astfel încât să obții două jumătăți.
Pune cașcavalul ras pe una dintre...
Cum se prepara Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă:
Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare și apa. Adaugă o lingură de ulei și mixează până obții o compoziție omogenă.
Toacă mărunt pătrunjelul verde și pune-l...
Cum se prepara Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă:
Într-un bol înalt, amestecă iaurtul, ouăle, sare și piper și uleiul. Pasează bine cu ajutorul unui blender. Fărămițează telemeaua.
Tapetează cu hârtie de copt o tavă și așază...
Cum se prepara Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv
Pregătește o tavă de brioșe cu hârtii. Rulează fiecare lipie și taie-o în 4-5 porții. Așază fiecare rulou în formele de brioșe.
Bate ouăle într-un bol, ca pentru omletă și...
Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă:
Rade fin cașcavalul.
Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras.
Frământă bine ingredientele până obții un...
Cum se prepară Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros
Feliază bagheta de pâine. Stropește feliile de pâine cu ulei de măsline, pe ambele părți și presară puțin oregano uscat.
Pregătește o tavă mare tapetată...
Cum se prepara Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
Taie porumbul în sferturi și așază-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Într-un bol, combină uleiul de măsline cu sare, piper, miere, chilli și pătrunjel uscat. Amestecă bine...
Cum se prepara Plăcinte delicioase cu pui și ciuperci - Rețeta rapidă și ușoară:
Taie cubulețe pieptul de pui. Feliază ciupercile.
Pune o tigaie pe foc, toarnă puțin ulei de floarea soarelui și pune pieptul de pui la rumenit. Condimentează-l cu sare și piper. Lasă-l să...
Cum se prepara Rulouri de pizza - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă:
Întinde foaia de aluat și unge-o cu puțin sos de roșii. Condimentează cu sare, piper și oregano uscat.
Rade mozzarella deasupra, apoi așază felii de șuncă presată, salam uscat. ...
Cum se prepara Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă:
Sparge ouăle într-un castron, adaugă un praf de sare și mixează-le bine până își dublează volumul. Adaugă uleiul în compoziție și omogenizează.
Adaugă făina și praful de copt. Amestecă...
Cum se prepara Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă:
Curăță și feliază foarte subțire ceapa, apoi pune-o la rumenit într-o tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui.
Amestecă bine oul într-un castron, apoi adaugă...
Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos:
Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt.
Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt....
Cum se prepara Omleta țărănească - Micul dejun perfect:
Taie baconul în fâșii, apoi rumenește-l în puțin ulei, într-o tigaie încinsă.
Curăță și taie cuburi ceapa și ardeiul gras, apoi adaugă legumele peste baconul rumenit.
Bate spumă cele...
Cum se prepară Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid:
Pune sare și piper peste făină și amesteca.
Rade parmezan peste pesmet și adaugă puțin cimbrișor. Amestecă să se uniformizeze pesmetul.
Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează...
Cum se prepara Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros:
Pregătește întâi sosul tzatziki. Rade castravetele spălat, cu tot cu coajă. Scurge zeamă lăsată, apoi adaugă castravetele ras peste iaurtul grecesc. Adaugă și un cățel de usturoi ras și...
Cum se prepară Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos:
Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline. Adaugă roșiile cherry și usturoiul tocat mărunt, apoi condimentează bine cu sare și piper. Lasă-le pe foc 2-3 minute până se...
Cum se prepara Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă:
Într-un bol, pune 80 ml ulei de măsline. Adaugă sare, piper, praf de usturoi, boia și fulgi de jalapegno. Amestecă bine ca să se aromatizeze uleiul.
Așază cartofii...
Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava...
Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:
Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare.
Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou...
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa.
Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine...
Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola:
Curăță și feliază ceapa întreagă.
Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet...
Mod de preparare Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola :
Într-o cratiță mare, adăugați laptele și puneți-l pe foc mediu. Când laptele începe să fiarbă, adăugați sarea și untul. Amestecați până când untul se topește complet....
Cum se prepară Crostini cu ciuperci - Rețeta gustoasă pentru un aperitiv rapid:
Toacă mărunt ciupercile.
Într-o tigaie soteaza ciupercile în ulei de măsline încins. Adaugă usturoi tocat mărunt și condimentează totul cu sare, piper, oregano și...
Preîncălzeste cuptorul la 180°C.
Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.
Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.
Adaugă și jumătate din cantitatea de...
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.
Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează...
Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări:
Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender.
Adaugă fulgi de chilli, piper, boia iute și ulei de măsline.
Pasează fin toată compoziția,...
Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid:
Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în buchețele mici.
Amestecă maioneză cu puțin sos tabasco și lasă deoparte până la servire....
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
Taie brânza feta în cuburi.
Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.
Unge fiecare pachețel cu albuș...
Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă
Cum se prepara Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă Pune baconul la rumenit într-o tigaie. Adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin piper și unt. Adaugă oregano. Decupează pâinea formând un locaș. Îndepărtează miezul...
Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos
Cum se prepara Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos: Rade mozzarella și taie fâșii feliile de prosciutto. Așază cele două felii de pâine într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presează bine miezul de...
Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepara Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă Feliază măslinele și rade cașcavalul. Întinde ușor aluatul foietaj și taie-l în două pe lungime astfel încât să obții două jumătăți. Pune cașcavalul ras pe una dintre...
Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă
Cum se prepara Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă: Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare și apa. Adaugă o lingură de ulei și mixează până obții o compoziție omogenă. Toacă mărunt pătrunjelul verde și pune-l...
Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă
Cum se prepara Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă: Într-un bol înalt, amestecă iaurtul, ouăle, sare și piper și uleiul. Pasează bine cu ajutorul unui blender. Fărămițează telemeaua. Tapetează cu hârtie de copt o tavă și așază...
Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv
Cum se prepara Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv Pregătește o tavă de brioșe cu hârtii. Rulează fiecare lipie și taie-o în 4-5 porții. Așază fiecare rulou în formele de brioșe. Bate ouăle într-un bol, ca pentru omletă și...
Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă
Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă: Rade fin cașcavalul. Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras. Frământă bine ingredientele până obții un...
Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros
Cum se prepară Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros Feliază bagheta de pâine. Stropește feliile de pâine cu ulei de măsline, pe ambele părți și presară puțin oregano uscat. Pregătește o tavă mare tapetată...
Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
Cum se prepara Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat Taie porumbul în sferturi și așază-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Într-un bol, combină uleiul de măsline cu sare, piper, miere, chilli și pătrunjel uscat. Amestecă bine...
Plăcinte delicioase cu pui și ciuperci - Rețeta rapidă și ușoară
Cum se prepara Plăcinte delicioase cu pui și ciuperci - Rețeta rapidă și ușoară: Taie cubulețe pieptul de pui. Feliază ciupercile. Pune o tigaie pe foc, toarnă puțin ulei de floarea soarelui și pune pieptul de pui la rumenit. Condimentează-l cu sare și piper. Lasă-l să...
Rulouri de pizza - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă
Cum se prepara Rulouri de pizza - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă: Întinde foaia de aluat și unge-o cu puțin sos de roșii. Condimentează cu sare, piper și oregano uscat. Rade mozzarella deasupra, apoi așază felii de șuncă presată, salam uscat. ...
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă
Cum se prepara Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă: Sparge ouăle într-un castron, adaugă un praf de sare și mixează-le bine până își dublează volumul. Adaugă uleiul în compoziție și omogenizează. Adaugă făina și praful de copt. Amestecă...
Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă
Cum se prepara Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă: Curăță și feliază foarte subțire ceapa, apoi pune-o la rumenit într-o tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui. Amestecă bine oul într-un castron, apoi adaugă...
Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos: Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt. Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt. Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt....
Omletă țărănească - Micul dejun perfect
Cum se prepara Omleta țărănească - Micul dejun perfect: Taie baconul în fâșii, apoi rumenește-l în puțin ulei, într-o tigaie încinsă. Curăță și taie cuburi ceapa și ardeiul gras, apoi adaugă legumele peste baconul rumenit. Bate spumă cele...
Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid
Cum se prepară Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid: Pune sare și piper peste făină și amesteca. Rade parmezan peste pesmet și adaugă puțin cimbrișor. Amestecă să se uniformizeze pesmetul. Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează...
Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros
Cum se prepara Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros: Pregătește întâi sosul tzatziki. Rade castravetele spălat, cu tot cu coajă. Scurge zeamă lăsată, apoi adaugă castravetele ras peste iaurtul grecesc. Adaugă și un cățel de usturoi ras și...
Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos
Cum se prepară Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos: Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline. Adaugă roșiile cherry și usturoiul tocat mărunt, apoi condimentează bine cu sare și piper. Lasă-le pe foc 2-3 minute până se...
Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă
Cum se prepara Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă: Într-un bol, pune 80 ml ulei de măsline. Adaugă sare, piper, praf de usturoi, boia și fulgi de jalapegno. Amestecă bine ca să se aromatizeze uleiul. Așază cartofii...
Crostini cu gorgonzola și roșii cherry
Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry: Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava...
Zucchini pane cu mousse de gorgonzola
Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola: Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust. Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare. Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou...
Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa. Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine...
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola: Curăță și feliază ceapa întreagă. Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt. Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet...
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
Mod de preparare Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola : Într-o cratiță mare, adăugați laptele și puneți-l pe foc mediu. Când laptele începe să fiarbă, adăugați sarea și untul. Amestecați până când untul se topește complet....
Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid
Cum se prepară Crostini cu ciuperci - Rețeta gustoasă pentru un aperitiv rapid: Toacă mărunt ciupercile. Într-o tigaie soteaza ciupercile în ulei de măsline încins. Adaugă usturoi tocat mărunt și condimentează totul cu sare, piper, oregano și...
Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
Preîncălzeste cuptorul la 180°C. Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul. Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă. Adaugă și jumătate din cantitatea de...
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine. Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează...
Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări
Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări: Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender. Adaugă fulgi de chilli, piper, boia iute și ulei de măsline. Pasează fin toată compoziția,...
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid
Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid: Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în buchețele mici. Amestecă maioneză cu puțin sos tabasco și lasă deoparte până la servire....
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă. Unge fiecare pachețel cu albuș...